Stor familie= stort indkøb – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
"Hun var tykkere end dig mor"

Stor familie= stort indkøb

To ugers forventet forbrug+ basisvarer 🙂

Elsker at man kan handle hjemmefra! Andre elsker måske at tage i butikker med deres børn, men jeg er ikke en af dem 😀 At handle ind er frygtelig kedeligt for børn, og ofte stressende for forældre, og hvis jeg skal underholde børn mens der skal handles ind, så har jeg en større tendens til impulsindkøb o_O

Vi køber det meste online hjemme fra vores stue af, og så er det kun sådan noget som mælk, frugt og grønt vi evt skal handle sammen med børnene! 🙂 Det giver en langt bedre oplevelse for os allesammen 🙂

/Katherina

1 kommentar

  • Camilla Almlund

    Ja det er fantastisk. Bruger selv VIGO fra Rema 1000 🙂 ELSKER det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hun var tykkere end dig mor"