Kontanthjælp eller studie? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En lortebehandling og en frisk start!

Kontanthjælp eller studie?

Kære læsere

Mit HF fjernstudie skulle egentlig være begyndt den 16/8, men pga. tekniske problemer, blev det udskudt til den 27/8. Informationsmødet var fra 16-18 i Thisted, og den sidste bus køre hjem til mig 17.22 inde fra Nykøbing, så jeg kunne ikke deltage, og måtte afvente spændt på en velkomstmail med informationer! 🙂

Der kom aldrig en mail, så jeg kontaktede skolen. Jeg fik at vide at mailen var lige på trapperne, men der poppede ikke en mail op! Da mailen endelig kom, havde de sendt de forkerte oplysninger, og registeret mig som en der hed Søren O_o 😀

Well.. Sidst jeg tjekkede, der havde jeg ikk en pik, og ved i hvad.. Det har jeg stadig ikk 😉 😀 Jeg skrev til IT afdelingen at jeg var ret sikker på at mit navn var Katherina, og vedhæftede en fil med et screenshot af mit navn, og kursistnummer 🙂 Endelig gik det op for dem, at jeg ikke var en Søren! De bad mig så om at sende mit cpr, and so I did.

Resultat: Du findes ikke i vores system. Kontakt skolen.

Øhhhh hvad……………. o_O


Uret tikkede, og for hvert minut mistede jeg muligheden for at studere, og kom bagud med eventuelle afleveringer 🙁 Det var mega stressende!! Aldrig har jeg hadet ideen om et fjernstudie mere end lige der. Jeg ved slet ikke om jeg får brug for fagene på det her niveau, men altså. Det er bedre at være dækket ind til just in case, så jeg syntes at det var ret vigtigt at få skolen til at forstå, at jeg eksisterede! 😀

Efter 6 DAGES dialog (!!) med skolen, og deres IT afdeling, så lykkedes det endelig at blive oprettet som MIG, og at blive registeret som Katherina! Kan ikke lade være med at tænke på, om der måske sidder en der hedder Søren, som har loginproblemer fordi han konstant registreres som en Katherina, og derfor får at vide at han ikke findes? 😀 Grineren, og mega belastende på samme tid 😀

 

Da jeg endelig kunne logge ind den 3/9 ventede der en ubehagelig overraskelse… 2 afleveringer lige i røven på hinanden, og den første skulle afleveres den 5/9! Shiiiit….Det blev to hårde dage, MEN JEG KLAREDE DET!! 😀 😀

Jeg er SÅ glad for at jeg tog et forberedende år på VUC, inden jeg hoppede skridtet videre i systemet! Jeg føler ikke at jeg har spildt min tid. Jeg føler at jeg givet mig selv en bedre chance for nogle bedre muligheder fremadrettet ! 🙂

Er pissestolt af at give mig selv, og min familie muligheden for en anden fremtid ! 🙂

Jeg var ikke blandt de første, men fuck det. Jeg er på vej !

/Katherina

 

1 kommentar

  • Maria

    Jeg tog en hf på fjernundervisning, da min datter var syg det meste af hendes tid i de første 3 år. Det var den eneste måde jwg kunne sikre sig en stabil indtægt, da jeg ikke havde en chance for at være stabil på arbejdsmarkedet. Jeg blev virkelig fan af den måde jeg kunne tilrettelægge min dag og være der 100 % for min datter når hun er syg. Når hun sov i min arm om aftenen, kunne jeg ligge og blive klogere med den anden hånd på bærbaren. Det er hård men man vender sig utrolig meget til det

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lortebehandling og en frisk start!