Skilsmisse, Vægttab og Tv3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Bedste køb i juni!

Skilsmisse, Vægttab og Tv3

Har flytningen til Mors, og skilsmissen egentlig haft nogle negative konsekvenser? 

JA. Det har den i allerhøjeste grad. Det er bare ikke noget jeg taler meget om, da jeg ønsker at holde et primært positivt fokus på tilværelsen 🙂

Jeg er bevidst omkring at jeg har brug for hjælp, og kontaktede derfor min læge i påsken, med henblik på vægttab 🙂 Jeg fik en henvisning til noget der hedder sundhedshuset, som er her på Mors 🙂 Jeg har ventet læææænge på at min henvisning ville gå igennem, og blev mere og mere desperat for at få hjælp.

I mellemtiden så jeg et vægttabsprogram med Henrik duer, der var vært på Tv3 🙂 Alle de fantastiske succeshistorier gav mig håb! 😀 “Tænk hvis jeg kunne blive en af dem der inspirerede andre, samtidlig med at jeg fik hjælp af en af de bedste i Danmark?Det ville da være winwin! 😀

Jeg tjekkede Tv3s castingsoversigt, og de søgte rent faktisk deltagere til et vægttabsprogram, meeen fristen udløb i midten af maj.

Tv3 har kontaktet os tidligere, men jeg havde absolut bjælde interesse i at deltage i det program de ville ha os med i. Jeg har efterfølgende siddet og reflekteret lidt over det hele. Mig..I et tv comeback? Det kan jeg altså ikke forestille mig.. Det virker alt for langt ude i hampen! 😀

DAGENS OPTUR: Har lige talt med en fra sundhedshuset her fra Mors, og min henvisning er ENDELIG gået igennem!! Jeg er spændt på hvad de har at sige, og spændt på hvad der skal ske herfra 😀

Jeg har en tid I MORGEN-uden kameraer! 😉 🙂

Wish me luck!

Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste køb i juni!