Update på uddannelsessamtalen – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Uddannelsesparat!

Update på uddannelsessamtalen

Ohøj alle sammen! 🙂

Sidste sommer vendte jeg tilbage til skolebænken 🙂 Jeg var meget nervøs for folks reaktioner, og hvor meget der ville blive gjort nar af mig!

Jeg kom ikke udenom at blive latterliggjort af nogle hjernelamme møgfisser, men selv den lækreste røv kommer der lort ud af. Det kan ikke undgås, men pænt nederen alligevel!

Det er ikke et drømmescenarie at starte så sent i livet, men hvis man har genfundet modet til at vende tilbage til studielivet, så GO FOR IT..!! 

step

Det har været et lærerigt år, hvor jeg har udviklet mig en del på det personlige plan. Erkender blankt at jeg er overrasket over, hvor meget af undervisningen man kunne klarer hjemmefra, og hvor overflødige lærerne virker i dag kontra da jeg var 16! Det meste sker over en computer.

DENGANG JEG VAR UNG DA………………..Bla bla bla 😉

Billedresultat for the original computer

Yeees….Så gik der lige oldemor i den 😉 😀

I dag var jeg til en UDDANNELSESSAMTALE !! Det som jeg gerne ville starte på, begynder først til vinter 🙂  Hvis at jeg vil skabe et stærkere fundament, som kan give adgang til andre muligheder, så skal jeg tage nogle enkeltfag på C niveau efter sommerferien 🙂 Det føles helt rigtigt, så nu skal jeg ha booket en tid ved min studievejleder!

Det betyder at jeg forbliver på SU. Er rimelig træt af at have en indtægt på 5000+ kr, men så længe at vi kan få det til at løbe rundt uden at jeg optager et SU lån, så gør vi det! 🙂

Den dag hvor jeg skifter fra SU til elevløn blir en økonomisk opgradering! 😀

Jeg startede sent i livet, men hey. Bedre sent end aldrig!

Interview med ung mor og ung far Peter og Katharina Pedersen, som har fået barn efter de er fundet sammen i De unge mødre. Farum   Foto: Morten Mejnecke Journalist: Karin Heurlin   Aller Media/Udeoghjemme/FamilieJournal 2012 De unge mødre Katherina Pedersen

I am on my way! 🙂

/Katherina

 

 

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddannelsesparat!