Derfor har jeg “gemt” mig.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Tilbage til Aalborg sygehus

Derfor har jeg “gemt” mig..

Kære tålmodige læsere

Jeg har været MEGET stille på bloggen igennem længere tid. Jeg laver ikke nogle “lives”. Jeg bruger aldrig nye billeder af mig selv, og det er der en grund til. For længe siden var der en lokal, der spurgte om jeg var gravid. Siden er det blevet værre, og så sent som i sidste uge spurgte min lærer om det samme..

mom1

Alle omkring mig kan se, hvor voldsom vægtøgningen er 🙁

Det værste er at jeg er bevidst omkring det, men ikke længere er i stand til at få vendt mit liv 180 grader på egen hånd, som jeg tidligere har gjort 🙁 Facts er, at jeg har taget ret voldsomt på. Når der bliver taget billeder, så kan jeg ikke kende mig selv. Når jeg skal købe tøj, så er det ikke tøj jeg kan lide, men tøj jeg bliver nødt til at købe pga. min størrelse. Elsker mode, men alt til fede mennesker er så olde agtigt, mega dyrt, sort eller bare generelt herre grimt! Jeg elsker farver, men synes jeg ender med at minde om ham her, når jeg forsøger:

homekat

Jeg er bevidst omkring min situation, og det er kommet så vidt, at jeg kontaktede lægen i påsken. Hvis bare jeg var højere, så var problemet ikke så voldsomt, men når man kun er 1 meter og smølf, så skal der ikke meget til før man ser småfed ud, og jeg har overskredet den beskrivelse for lææænge siden.

Er blevet kontaktet af Kanal4,-og jeg sagde nej tak.

Er blevet kontaktet af Tv3,-og jeg sagde nej tak.

Der er emner i begge programmer, som jeg egentlig gerne ville fortælle om, da begge kunne være interessante at formidle videre, men mange af mine spekulationer ender ud i at en optagelse vil betyde, at jeg skulle vise hele Danmark hvor fed jeg er blevet siden jeg var på skærmen sidst, og denne gang kan jeg ikke gemme mit problem bag en graviditet.

Tv-deltagelse er altså= no go…

Livet som mor er mere eller mindre som det plejer, men jeg ved at vi snart går en tid i møde, der kræver strandture, svømmehal,og forlystelser som jeg ikke kan sidde i længere. Yep. Så slemt er det blevet….. 🙁 Mine muligheder har forandret sig, og som en ærlig person har fortalt mig :”Hvem vil have dig som praktikant i 2 år? Du skal konkurrere med yngre normalvægtige praktikansøgere uden børn. Du bliver nødt til at gøre noget”.

Avs.. 🙁 Men det var sandt. Jeg skal have styr på det her, og (forhåbentlig) få skabt nogle forandringer, så jeg kan score en praktikplads næste sommer 🙂

hope

Jeg ser frem til min næste lægetid, hvor jeg blandt andet skal have svar på nogle prøver, og en uundgåelig tur på vægten 🙂

Som i kan høre, så fylder det her en del i mit liv. Jeg håber at i forstår hvorfor i ikke høre så meget fra mig..

Hvis du vil, så er du velkommen til at joine min vægttabsgruppe på fb.

Gruppen hedder “Kun for tabere 2018“. Klik HER for at blive medlem <— 🙂

Held og lykke til alle jer der ønsker at skabe forandring i jeres liv <3 🙂

/Katherina

 

 

4 kommentarer

 • Anne

  Tjek http://www.plus-q.dk der er fedt tøj for store kvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadija

  Hejsa. uha, hvor kan jeg godt genkende det du skriver. også strandet hval her, jeg er på din side, men bruger det ikke. Da jeg mere har brug for vejledning om at tabe sig, det er pga. nogle piller jeg får, at jeg flyder over. Og bare ikke kan styre noget som helst. 😢😢😢😢😨😨😨😨😨. Sådan har jeg det helt ærligt, og familie, der er vant til at se mig tynd, spørger om jeg ikke er blevet lidt doven, så. .., som jeg er blevet. Hhhhmmmm jeg hader slankekur, det gør mig i dårligt humør, men det gør fedme også.
  Jadet var lidt ærlig snak her fra. Held og lykke med dit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Kom frit frem Katherina. Du er ikke den eneste med vægtproblemer.
  Kh Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gæst

  Hvorfor søger du ikke om at få gastric bypass? Jeg kender en, der er 160 cm. høj og plejede at veje lidt over 100 kg. og han blev godkendt til operationen Han vejer den dag i dag omkring 70 kg. I starten kan man kun spise flydende, men efter et par måneder kan man spise normalt igen, bare mindre måltider end hvad man kunne før.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Aalborg sygehus