Tilbage til Aalborg sygehus – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Helt udmattet, og alligevel......

Tilbage til Aalborg sygehus

Jeg siger ikke at jeg er træt af livet, men jeg vil ikke påstå at ikke har brug for en pauseknap! 😀 Skænderier, problemer, konfrontationer, emotionelle dramaer, sygdom,terminsprøver, afleveringer, personlige issues, dødsfald, og endnu mere sygdom…! PAUSE. For fanden. GIV MIG EN F*****PAUSE! O_o

Jeg var så småt begyndt at tro på at det hele var begyndt at vende, og så begyndte det hele bare at ramle sammen. Min lille skat.. Han er 12 år nu (..!!) Alt jeg ønsker er at han skal være rask og lykkelig 🙂

migogmikkel1

Mikkel har været igennem et langt sygdomsforløb, og i begyndelsen af marts var han igennem sin 3 operation 🙁 I dag måtte han tilbage på Aalborg sygehus pga komplikationer, men kunne heldigvis komme hjem igen samme dag! 😀 Nu går vi endnu en tid i møde hvor han skal holde sig i absolut ro, og det er faktisk ikk let når man har ADHD..! 😀

Jeg håber at livet tager et postivt twist på 180 grader i en positiv retning. Det ville være f****** awsome 😀

Forsøger virkelig at beholde ja-hatten på!

Aftenen bød endda på en utrolig glad peberfrugt! Tror du mig ikke? Så se her 😀

vegg

Et tegn på positiv fremgang? I hope so. Om ikk andet, så var det sgu grineren at spotte et smil i en grøntsag 😀

God weekend allesammen!

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt udmattet, og alligevel......