Endelig kom der noget godt ud af sygdom!! :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mor & søn samtale

Endelig kom der noget godt ud af sygdom!! :D

Min lærer er  syg, og det passer perfekt ind i mine planer! Det lyder måske rigtig tarveligt, men i dag fylder vores yngste af drengene 4 år, og den her fridag giver mig mulighed for, at være med til at fejre ham henne i børnehaven! 😀

Det er fuldstændig fantastisk, for alternativet var at følge fødselsdagen på messenger i min pause!!

I går fik vi at vide, at vi skulle skrive en bograpport. Jeg har stadig ikke fået bogen, men heldigvis var der en i klassen der havde glemt sin bog for et godt stykke tid siden 😀 Jeg snuppede bogen med hjem. Eftersom at bogen ikke var min, så var jeg godt klar over, at jeg skulle læse den samme aften så jeg kunne aflevere den dagen efter. Og sådan blev det. Så var det med bogen ude af verdenen, og det gav mig mulighed til at fokusere på andre ting 🙂 Jeg vidste ikke hvornår bogen skulle være læst færdig, men i går fik jeg at vide, at der skulle skrives bograpport! Det var vidst godt at jeg fik læst den bog 😀

tblog

Dagen i dag står i hyggens tegn, så var jeg godt klar over ,at jeg måtte prioritere min tid derefter. Det betød at jeg skrev bograpporten i går aftes, for at skabe mere tid til andre muligheder i dag 😉 🙂  Gad ikke at spilde den her dag på en kombination af fødseldag og lektier, når nu jeg kunne lave det hele i går, og fejre fødselsdag i børnehaven i dag 😀

Nu går vi igang med at bage kage, og ved frokosttid overrasker vi vores 4 årige søn med friskbagt kage henne i børnehaven 😀 <3

Håbe i alle får en rigtig god dag! 😀

Katherina

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor & søn samtale