Mobning er no go! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Endnu en milepæl..

Mobning er no go!

Hej alle sammen 🙂

Mig, Hannah og Peter (som ses på billedet i opslaget) har en gruppe på facebook om De Unge Mødre 🙂

Peter medvirkede allerede tilbage i reportagen i 2004, hvor Hannah blev en del af De Unge Mødre i sæson 1, og jeg i sæson 2 🙂

gt

Vi snakker over 10 år med at skulle lære at leve med de “efterveer” ved at have deltaget i programmet. Vi har alle 3 været udsat for mobning, chikane og trusler. Det har påvirket vores liv i stor stil, og er der nogen der kan sætte sig ind i hvordan et mobbeoffer har det, så er det nok os!

Vi ved at folk kan være uenige. Vi ved at man kan sige (eller skrive) ting man fortryder.

Hvad Natascha Ellen ( Natascha Linea) angår, så er hun igang med at forandre sig. Vi kan se det 🙂 Men ikke alle kan accepeterer at hun ikke længere er den hun var, lissom at vi ikke længere er dem vi var en gang. Tiden forandre sig. Tiden forandre os 🙂

Interview med ung mor og ung far Peter og Katharina Pedersen, som har fået barn efter de er fundet sammen i De unge mødre. Farum   Foto: Morten Mejnecke Journalist: Karin Heurlin Aller Media/Udeoghjemme/FamilieJournal 2012 De unge mødre Katherina Pedersen

Hvis i oplever at være udsat for mobning (eller chikane) af en facebook bruger, så vil vi anbefale jer at anmelde personen til facebookteamet. Der kan komme konsekvenser for den pågældene person i form af lukning af dennes profil, eller karantæne fra facebook der kan vare op til flere uger. Det er de færreste der bliver ved med at oprette profiler for at lege” trolls”, eller syntes at nogle ondskabsfulde kommentarer omkring et andet menneske er det værd.

Vi kan ikke stoppe mobning, men vi kan stå sammen og være med til at begrænse den 🙂

Vi vil gerne opfordre jer til at komme med nogle emner, som at i evt gerne vil drøfte med os eller ønsker svar på 🙂

Der vil i gruppen blive tillagt nogle overskuelige gruppe regler, og i slutningen af december vil vi gå live hvor vi drøfter emnerne i gruppen 🙂

Klik her for blive medlem <–

Vær nu søde ved hinanden 🙂

Håber at det bliver bedre i fremadrettet! 🙂

/Katherina, Hannah & Peter

 

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en milepæl..