Kan det virkelig passe? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
At grine af sin x mand

Kan det virkelig passe?

Det her er vel lidt en blanding af en frustration og et ønske om hjælp til alternative løsninger :/

Sagen er, at Mikkel går på en skole for elever med brug for lidt ekstra støtte 🙂 Mikkel har ADHD, og kan derfor ikke altid følge undervisningen i en “almindelig” skole, og kan reagere meget impulsivt 🙂 Og det kan give lidt gnidninger en gang i mellem.

Men skolen har bare en underlig måde at takle de her gnidninger på. Han har f.eks. i dag fået at vide, at hvis han kaster med blyanterne igen, så kommer han til at sidde langt fra alle andre i sine pauser. I et separat lokale. Eller være udenfor alene. Altså pauser uden resten af klassen! Virker det ikke lidt voldsomt? Noget de har gjort en gang tidligere, uden den helt store effekt!

Vi synes det er en helt uacceptabel måde at straffe elever på – Især når man tænker på, at det her er personale, som er uddannet til at håndtere børn med særlige behov :/ Men hva gør man så? For at isolere en elev gør ham næppe bedre socialt 🙁

mikkel og mia

Vi har allerede haft et møde med skolen og PPR, men der virkede PPR ikke synderlig bekymret over måden skolen havde håndteret den tidligere episode på 🙁 Og det er pisse frustrerende!

Og når man så tænker på, at der bare hele tiden dukker noget op, hvor man tænker: “Hold nu kæft! – Hvorfor gør i sådan?” Så bliver man altså bare godt træt i skallen over personalet og skolen generelt!

Så er der nogle derude, med et barn på Mikkels alder, som har prøvet noget ligende? Og hvordan blev det taklet?

/Peter & Katherina

1 kommentar

  • Inge

    Min søn på 9 er i almindelig skole nu. Vi har virkelig råbt om hjælp. Jeg var med ham i skole i 14 dage hvor han var ok med det hele. Men de ville ikke give ham støtte. De sender ham i et tilstødende lokale han lærer intet og det er så frustrerende min søn er sensitiv men et skarpt hoved han kan en masse men svært ved at udtrykke sig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At grine af sin x mand