Første eksamen i over 14 år! Hvordan gik det?? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
For sent igen

Første eksamen i over 14 år! Hvordan gik det??

 

Hej allesammen 🙂

Nu skal i hører hvordan det gik den her gamle kosts første eksamen i over 14 år!

Jeg læste til langt ud på natten, og havde endda et sygt barn 🙁 Havde sovet 4 timer, og var meget nervøs!

I går kl 13.05 skulle jeg til eksamen i samfundsfag, og ved i hvad….

Interview med ung mor og ung far Peter og Katharina Pedersen, som har fået barn efter de er fundet sammen i De unge mødre. Farum   Foto: Morten Mejnecke Journalist: Karin Heurlin Aller Media/Udeoghjemme/FamilieJournal 2012 De unge mødre Katherina Pedersen

JEG FIK 12……!!

Blev jeg glad? MEGET!

Jeg løj faktisk overfor mine nærmeste, og sagde at jeg fik 4….

Hovhov Katherina! Hvorfor lyve om sådan noget???!

Jo ser i… 🙂

Det var måske lidt ledt, men jeg ville vide hvad de ville sige hvis jeg ikke havde scoret et 12 tal. Jeg har ikke lagt skjul på min nervøsitet! Udsigterne til den højeste karakter på skalaen var (pga min pludselig opståede nervøsitet) waaay out of reach.

Derfor virkede det oprigtigt, da jeg fortalte mine nærmeste om “mit 4 tal” 🙂

MIG

Deres reaktion var helt perfekt! De vidste hvad jeg havde læst op på, og hvilken tid jeg havde lagt i det 🙂 Alene det at de vidste, at jeg var gået all in i min opgave gjorde, at de vidste jeg havde gjort mit bedste, og det var naturligvis godt nok! 🙂 De var glade, og gav mig følelsen af at jeg havde opnået succes udelukkende ved at gøre mit bedste, og det er jo præcis sådan det skal være! 🙂

Nervøsitet kan give et andet udfald ved eksamen, og det var alle bevidste omkring 🙂 Fandme dejligt, at have sådan nogle skønne mennesker i sit liv der hylder fremgang ligegyldig hvad, og som ikke dømmer værdi ud fra et tal 🙂

venskab

Tallet giver en indikator jah, men der ligger så meget andet bag! 🙂 Så tillykke til alle jer der har bestået! I har klaret det så godt!!!! <3

Har skam afsløret min rigtige karakter for familien 🙂 Visse oplevelser kan ikke købes for penge! Skal vi ikk sige det sådan! 😀

/Katherina

-Back on track

 

 

2 kommentarer

 • Tina KH

  Et stort tillykke, det var flot:-)
  Og glædelig 13.december og Lucia dag til du og familien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Tillykke. Skide godt gået. Sej kvinde.👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For sent igen