En gave til min x hustru <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Derfor er de der ;)

En gave til min x hustru <3

Lidt over midnat afleverede jeg en lille gaveæske til Katherina 🙂

I dag er det nemlig 8 år siden, at vores tid sammen startede. Og til trods for skænderier og en skillsmisse, så er det lykkedes os, at komme ud på den anden side af alt det her lort. Vi er faktisk rigtig goe venner, og skændes stort set aldrig mere, hvilket også er grunden til at vi stadig kan bo sammen 🙂

aeske

Hvis jeg skal være helt ærlig, så elsker jeg stadig Katherina mere end noget andet. Og jeg fortryder virkelig at vi er blevet skilt, men jeg kan desværre ikke ændre på fortiden. Så nu forsøger jeg at få det bedste ud af fremtiden, og hun er trods alt stadig mor til 3 af mine dejlige unger 🙂 <3


Så jeg synes hun skulle ha den her (den til venstre):

ring


Så selvom det kan virke lidt underligt for nogle, så synes jeg det er helt på sin plads, at vise Katherina at hun stadig betyder meget for mig 🙂 Og tiden har jo ikke ændret på det dejlige minde, vi skabte sammen for nu 8 år siden <3

Og ingen ved hvad fremtiden kan bringe 🙂

/Peter


Husk at deltage i konkurrencen om en tur til Tenerife her <–


Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere

3 kommentarer

 • Sara

  Det er virkelige bare såh smukt og virkelige en smuk ring hun har fået af dog håber da på det bedste for jer 😀😀😀😀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Kringelum

  Hej I to søde mennesker. Det er så flot at I stadig er sammen trods alt. Også for jeres børns skyld. Det er jo bedst når både
  far og mor er der. Håber det bedste for jer og utrolig smuk ring. Pøj pøj. Kram😗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg synes det er super smukt. Dejligt i er kommet godt ud på den anden side og har det godt sammen, både for børnene og ikke mindst for jer selv. ❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er de der ;)