Manipulation i TV branchen – What a surprise :O – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Har du lyst til at hjælpe?

Manipulation i TV branchen – What a surprise :O

Kære alle

Hvordan kan folk i medie branchen virke SÅ chokerede over, at der foregår manipulation m.h.t klipningen i “Nærkontakt??

Hvis der har været en ryger i “De Unge Mødre”, så har kameramanden zoomet HELT ind på smøgen, på askebægeret, på pakken med smøger. Det giver seerne et indtryk af en storsygende mor, men facts er, at det næppe er sådan det hænger sammen 🙂

Under en optagelse er det for eksempel ikke ualmindeligt, at der serveres kaffe/te, eller at tv holdet har en cola med  – hver. Men når de så vælger at filme den opvask, som de selv har været med til at skabe, eller cigaret skodder i et askebæger de selv har været med til at ryge, -så skaber man altså et andet syn på den unge mor, end det som virkeligheden egentlig er. Det er ikke fair, men det er tv.

Under et masterinterview havde min tilrettelægger rykket rundt på tingene i min stue, for at skabe den baggrund hun syntes bedst om. Hun satte ikke tingene på plads da de tog afsted. Jeg nåede ikke at rykke dem tilbage, før min superhurtige søn havde leget akrobat og slået hul i hovedet. Jeg fortalte hvad der var sket, og tænk engang…. De overvejede faktisk at filme, at Mikkel skulle på skadestuen. Lige indtil at det gik op for dem, at der så ville komme fokus på hvorfor og hvordan kan var kommet til skade. Når jeg tænker tilbage så virker de så kyniske og til at lukke op og skide i. Og jah – jeg ved i læser med. Fucking røvhuller.

kat1

However…..

Jeg er overrasket over hvordan folk fra tv branchen eller politikkere, kan virke som om de har fået en spand koldt vand i hovedet, over den her oplevelse i nærkontakt. Selvfølgelig er der manipulation? Selv i en skolegård er der manipulation..!! Hvorfor så være overrasket over at det også findes i et tv program? De skal skabe seertal, akkurat som de sociale medier skal med læser tal.

Jeg kan komme med et andet og frisk eksempel.

I sidste uge skrev jeg et opslag ang min vægt. Klik her hvis ikke du har læst det <–

Hvad tror i Realityportalen gjorde? De lavede da en tekst til deres artikel om hvorvidt jeg var gravid eller ej, med en chok emoji for at logge folk ind og læse. For tænk nu hvis at jeg var gravid igen… da da da da daaaaaaa……. 😀 Well.. 😉

Går den så går den..

Håber at i har en rigtig dejlig aften!

/Katherina


Husk at besøge os her:

Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du lyst til at hjælpe?