Hvordan går det i skolen?? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Den første store er i hus :D

Hvordan går det i skolen??

Godaften!

Som faste læsere ved, så er jeg vendt tilbage på skolebænken 🙂

Hvis ikke du har læst det så klik her <–

Nyheden gav heldigvis en masse positiv respons. Jeg var overbevist om, at jeg ville blive haglet ned af modbydelige trolls, men det var i småtingsafdelingen! Der var rigtig mange, der var utrolig glade på mine vegne, og det er grundet den fine respons, at jeg vil fortælle jer hvordan det står til i skolen 🙂

Jeg er dygtigere end jeg selv havde antaget. Helt ærligt ikk, så havde jeg regnet med at jeg ville være pivringe efter et fravær på 14 år (ja 14..!) , men det er ikke tilfældet 🙂

katnatur

For kort tid siden skrev jeg lidt frem og tilbage med en jeg ikke har set i en del år. Hun læser HF, og spurgte hvordan det gik i skolen. Jeg svarede, og hendes feedback var “Du er også på et lavere niveau end jeg er”.

FEDT! Sikke en regnbue! O_o Hun var lige en reminder om alle de smålige wierdoes, der tilbringer tid med at lege “find 5 fejl” ved fucking ALT. I den her uge har jeg oplevet hvordan mit coverbillede blev noget der skulle kommenteres. Altså. Så kan der fandme findes fejl i ALT! O_o

Trættende, men jeg er stolt af mine resultater 🙂 Jeg havde ikke regnet med at få 50% i matematikprøven, da det er det fag jeg altid har haft issues med, men så bestod jeg med 78%, og kunne rykkes op i niveau! Yai! 😀

I morgen er der endnu en prøve, og så er det snart weekend! Jeg har lovet Nicklas at vi skal på skovtur, men foruden det, så skal jeg have kigget på min næste dansk aflevering 🙂

Glæder mig til prøven i morgen! Wish me luck <3

/Katherina


Husk at besøge os her:

Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første store er i hus :D