Det der med vægten.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hurtigere end at blive skilt?!

Det der med vægten..

Kære læsere

Efter vi flyttede hertil er min vægt steget. Ikke bare lidt, men som i ret heftigt! Hvis omstændighederne havde været anderledes, så havde jeg ikke taget på. I just know it.  Alt forandrede alt sig ,- inkl min vægt..

Søgte trøst i aaalt for meget junk! Ingen stopknap,-(udover kvalme) betød at tallene sig HURTIGT! 🙁

niice

Det kræver energi og overskud, at skabe forandringer! Jeg har før tabt en helvedes masse kg,-MANGE GANGE, så jeg ved udmærket hvad der skal til..! 🙂

However, så er status altså at jeg har passeret en nederen grænse på bmi skalaen, så hvis at du ser mig, og spekulere på om jeg er gravid (selv ekspedienten i den lokale købmand hvor min mor bor har spurgt),-så er svaret altså nej! Jeg er IKKE gravid! Jeg er bare tyk 🙂

Jeg har heldigvis fået det bedre efter at jeg er startet i skole, og føler mig så småt klar til at påbegynde nogle forandringer 🙂

/Katherina

 

 

1 kommentar

  • Annalise

    Hurra strimlen er væk.
    Har I selv fjernet den så tak.
    Vh Annalise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtigere end at blive skilt?!