Vi nærmer os.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vores dejlige babygirl <3

Vi nærmer os..

Hey derude 🙂

Som jeg tidligere har skrevet (Læs mere her <–), så er jeg i øjeblikket på prøve, i den her lille virksomhed her på Mors 😀 Og jeg er efterhånden halvvejs gennem min prøvetid, så nu går der ikke længe før jeg ved, om det er her jeg skal arbejde :/

nyprofil

Ventetiden er ulidelig, men jeg er sindsygt glad for at være her, så håber virkelig jeg kan bruges 😉 Laver jo lidt forskellige ting (Læs mere her <–), og nu er jeg også begyndt, at hjælpe til i produktionen med forskellige ting 😀

X fingre for mig derude, og hvis du har lyst, så tjek lige ud, hvad det er vi laver her <– 😉

Håber i alle får en helt fantastisk dag <3

/Peter


 <3 Du finder os her <3

Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores dejlige babygirl <3