F*** noget lort altså :( – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Er sku lidt stolt ;)

F*** noget lort altså :(

Hvor er det nedern det her :/

Det har været nogle rigtig laaange og virkelig skod dage vi har oplevet på det sidste 🙁 Og vi har virkelig fundet ud af, hvor langt ude på landet vi er, når man pludselig mister en lille ting – Mine nøgler!

For uden nøgler – ingen bil 🙁 (Nej, jeg har IKKE en ekstra nøgle!) – Og med godt 5 km til nærmeste butik, og INGEN busser i weekenden, så blir det vist ikke værre..

Lad os bare sige det som det er – Vi har ikke været verdenens bedste venner hen over weekenden :/ Det ligger alligevel en del pres på familien, når man lige pludselig er fastlåst ude midt i ingenting 🙁 Så drømmer man alligevel mere om at komme hertil <– Bare væk fra det her!

Måske er det alligevel på tide, at få købt en cykel?? Fuck mand!

Altså, vi kom da til købmanden på den gammeldags facon – Gå ben.. Sådan en dejlig 4 timers tur, med 3 børn i klapvogn :/ Heldigvis i godt vejr, men de var blevet lovet legeland, og ikke en tur efter mælk..

bagfra


Takket vores nye fantastiske netværk, er der kommet styr på det med nøgler og bil nu, men det sætter virkelig tingene i perspektiv, og fuck hvor skal vi ha ordnet nogle ting herhjemme 😉

Håber virkelig ikke at der kommer flere af sådan nogle dage foreløbigt 🙁

/Peter


 <3 Du finder os her <3

Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er sku lidt stolt ;)