Uenig med resten af Danmark – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Madpakke krise

Uenig med resten af Danmark

Kære læsere

Udfra hvad jeg kan læse mig til, så er min holdning ikke just populær 😉 🙂

H.K.H prinsgemalen ønsker ligestilling, og jeg kan godt forstå ham! Dronningens mand er i alle eventyr en konge.

Ikke en “gemal” 🙂

Der var engang en dronning og en prinsgemal……

Ej…

MIG

Hvilken forskel ville en titel som konge overhovedet påvirke alle os andre? 🙂

Er der nogen der ved det?

For mig burde det være en selvfølge at den mand der er gift med en dronning er = kongen i kongeriget 🙂

Manden føler sig ikke værdig til at dele grav med en dronning. Den der bør ligge side om side med en dronning,-er en konge 🙂 Det virker såååå forkert at vores regentpar sandsynligvis ikke skal stedes til hvile side om side… Jeg håber at det hele når at ændre sig..

Tiden har det med at skabe forandringer

Det der engang var unormalt er normalt nu 🙂 Det som betragtes som det normale og rigtige nu, er sgu nok ændret i fremtiden 🙂 Nogen skal være dråben der skaber ringe i vandet 🙂 Om 1000 år kan ringene i vandet være det der startede forandringen gennem tiden.

Who knows…

Only time.. 🙂

/Katherina

   

5 kommentarer

 • Lisa

  ENDELIG… en der har det som mig… Jeg er SÅ forstående over for den mand.. hvad han ikke skal finde sig i er ikke småting.
  Selvfølgelig skal han være konge ligesom Mary får liv til at blive dronning… Hun forbliver jo heller ikke prinsesse.. Det er på tide der sker lidt ligestilling i det kongehus.. Jeg bakker ham op hele vejen, jeg kan godt forstå han er bitter. Selv om han har giftet sig af kærlighed og ikke til en titel, så har han selvfølgelig fortjent den efter 50 års ægteskab med dronningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er enig med dig og de andre få.
  Ingen bør være bag eller under sin ægtefælle uanset køn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er ikke enig. Han vidste hvad han gik ind til for mere end 50 år siden. Da han tilbage i 2005 fik titlen prinsegemal, var det udelukkende på grund af hans gammelmands brok- nu er han blevet tolv år ældre og endnu større brokhoved. … jeg mener når man for mange år siden, valgte at blive gift med den kommende Dronning af Danmark- velvidende om at man kan få en prinse titel med i købet.. må man nøjes med det. Vi må ikke glemme at hans levestandard – har været langt højere end en prins… Han har fået masser af penge gennem tiden. Så det er på tide at det gamle fjols lukker i. Det er jo pinligt at prins Henrik opfører sig på den måde. Vores alles Dronning Og kronprins er pinlige over ham… så den må slutte her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Er også en af de få der er enig med dig. Prinsen er “under” sine børn, og enda børnebørn. Det er muligt han vidste hvad han gik ind til, men det er ikke altid det samme når man så står i det. Men ja hvis han kunne få navnet konge på sine gamle dage, hvorfor kan man ikke unde manden det, han er gammel og måske syg.. Det er et regent par, som gerne sku regere sammen. Hvor mange år har den mand lige at leve i? Håber ikke han overlever at Frederik blir konge og mary dronning, det vil ikke være rart for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Prins Henrik fik frataget sig titlen som prinsgemal da han gik på pension.

  Men prins Henrik vil aldrig blive konge, da kongen er over dronningen.
  Det vil sige at vi fremover kan give prins Henrik titlen som Dronning Henrik, så må Dronning Margrethe få titlen som Kong Margrethe.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakke krise