Nadia S vender tilbage i De Unge Mødre – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hva skete der egentlig den dag Mia startede i vuggestue?

Nadia S vender tilbage i De Unge Mødre

Jeg er lige så overrasket over at se Nadia S i en reklame for den nye sæson af De Unge Mødre, som jeg er over at høre at Camilla Framnes udgiver en ny bog til efteråret..

Hvis du er i tvivl så betyder det at jeg IKKE er overrasket. Jeg forventede det! Glæder mig til bogen udkommer, men nok om det! 😉 🙂

Jeg kan ikke huske hvornår jeg syntes at det ligefrem var spændende at skulle se De Unge Mødre, men det bliver det så nu! Tænk at leve på gaden? Det virker helt uvirkeligt når man kan have den sikkerhed som Danmark kan tilbyde, og som flygtninge rejser langt for at være en del af? Der har floreret mange historier, men hvad end sandheden er, så må årsagen til at forlade Danmark være ret heftig..

Syntes det er lidt wierd at myndighederne ikke kunne finde frem til Nadia, men sand tv..No problemo.

Jeg glæder mig til sæsonpremieren!! 🙂

tblog

Glæder mig til at se hvordan livet på gaden er gået/går for Nadia, og hvad der nu skal ske med den lille babygirl, der gemmer sig i Nadias mave 🙂 Håber desuden at høre mere om Kyle (Nadias søn). Sikke en tur den lille mand har været igennem 🙁

Til jer der vil spørge indtil det, så er premieren er 22/ 8, og nej, vi medvirker heller ikke i denne sæson!

Men jeg er helt sikkert med på en kigger! 🙂

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hva skete der egentlig den dag Mia startede i vuggestue?