Min nye hverdag – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Fik du det hele med?

Min nye hverdag

Ja, så blev det min tur til at komme i gang med en ny hverdag 🙂

Og hvor er det fantastisk 😀 Har fået job ved en virksomhed MEGET tæt på hvor ungerne går i institution, så det kunne ikke være meget bedre 🙂 Det er godt nok på prøve her til at starte med, men jeg vil så absolut gøre hvad jeg kan, for at gøre mig selv uundværlig 😉

picofus

Det er sku lidt underlig, hvad en skilsmisse kan gøre ved ens hverdag :/

(Læs om skilsmissen her <–)

Katherina er jo begyndt på sit eget

(Det kan du læse om her <–)

Ungerne er i institution, og nu er jeg så i gang med noget igen, efter at ha arbejdet med lidt forskellige ting hjemmefra 🙂 Så huset er pludseligt helt tomt 😀 Underligt! Det har vi vist aldrig prøvet :/


Men jeg vælger at se det hele fra den positive side 🙂 For alt det vi sparer i vand og varme, vil jeg bruge på det her næste år 😉 😀

Men den tid den sorg – Nu handler det om at blive fast ansat, i det der måske kunne gå hen og blive drømme jobbet 😀

/Peter


Husk også vores at besøge os her:

Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fik du det hele med?