Madpakke krise – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En supergod overgang :)

Madpakke krise

Vi har en del børn, og det her problem er opstået ved dem alle 🙂

Det mad der er en succes i dag, er ikke = en succes i morgen..  Jeg husker at det var værst med Lucas. Ham og mig har været på en del ture over til centeret i Farum for at finde det han ville spise 🙂 Dagen efter var det måske sådan okay 🙂 Men dagen efter det var det et no go O_o Nu er turen med madpakke-krisen kommet til Alexzander! Alexzander & Lucas minder rigtig meget om hinanden,-og det her med madpakken er ingen undtagelse 😉 Tidligere søgte jeg inspiration online, og nu er der handlet ind til et forsøg 🙂 Altså hvis jeg var 5 år gammel, så måtte det gerne være min madkasse, lad os sige det sådan! 😀

kanelsnegle-snegle

I morgen skal jeg nok vise jer hvad jeg selv syntes er et godt bud på en madpakke. Jeg er ikke en speltmor, og det der med sundhed er ikke super vigtigt for mig. For mig er det vigtigste at børnene spiser og er glade. Bevares man må gerne tænke sig om en ekstra gang mht hvad man gir dem med 🙂 En madpakke der kun består af kanelsnegle og kakao er næppe en god ide 😉 Alt med måde ikk 🙂

I morgen kan jeg vise jer hvad jeg mener 🙂

/Katherina

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En supergod overgang :)