Kære Nadia Shila.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Troede det ville være anderledes :/

Kære Nadia Shila..

Sociale medier. Se og hør. Realityportalen. Et kommende program på Dr 3, og Kanal 4’s “De Unge Mødre”. Bt. Her og nu, og sikkert også Ude og hjemme, Ekstrabladet, radioen ect. Du åbner hele dit privatliv så alle kan være med på en kigger eller lytter. Bor på gaden som tigger, og får 0 kr i løn fra nogle af de to tv selskaber eller medier du medvirker i.

Nadia.. Jeg håber virkelig ikke at det er sandt, at alt du får ud af at dele din historie med Danmark, er en latterlig låne mobil i perioden hvor du optager! Håber det er en stor gang bullshit og du score kassen på det her. Andre flasher kropsdele, og får plastik patter, rejser, tøj, oplevelser og jeg ved ikke hvad gratis, bare fordi de er dem de er!

peter-profil


Din historie er interessant og ville sagtens kunne give dig en løn, der er stor nok til at du ikke skal bo i et telt længere. Der er masser af medier, der gerne vil have din historie. Ja så er der nogle stykker, der snakker om at boykotte de programmer du medvirker i, og hva så!? Er helt sikker på at seertallene vil afsløre noget helt andet. Hvis det her med at du ikke bliver betalt for din historie er sand, så håber jeg at du læser med nu og fremover forhandler dig frem til et beløb, der kan fremme din boligsituation til noget positivt. Et hjem, mad, vitaminer, jordemoderbesøg etc. Mener at fødslen koster noget derover men er ikke sikker :/

Håber stadig at du kommer tilbage til Danmark 🙂 Hvis det er din straf du frygter, så tænk på sagen om Melissa Ginic og hendes forlovede Rene Bæk som planlagde et overfald, og slap afsted med få måneder og kun skulle give deres offer en erstatning på 99 kr til et par bukser, eller noget i den retning!

Det hele bliver måske ikke så forfærdeligt, som du går og forestiller dig. Who knows. Håber at du trods alt har det godt, og at din graviditet udvikler sig efter planen 🙂

Tror mange glæder sig til sæsonpremieren, hvor vi får et indblik i dit liv på godt og ondt..

/Peter

3 kommentarer

 • Anna Marie

  Hejsa
  Jeg giver dig ret i det du siger
  Men men jeg kan også godt følge hende Nadia -Shila
  Jeg kan godt li at følge jer begge to herinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Peter jeg håber præcis det samme for NS og ja jeg tror også der er mange der gerne vil se og høre hvordan hun har det, personligt håber jeg hun har det godt for tror hun har det utrolig hårdt med mange venlige hilsner Tina poulsen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Jeg har med stor glæde og spænding fulgt med i de unge mødre, og jeg har også favoritter bl. jer, MEN fremover vil jeg fravælge at se de unge mødre, når Nadia Shila er med. Forstår ikke hun stiller op igen og forstår ikke Sand TV vil have hende med. Måske jeg helt skal droppe at se udsendelserne.
  Vh Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Troede det ville være anderledes :/