Jeg gør det fandme!! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Update på mission madpakke

Jeg gør det fandme!!

Hej allesammen 🙂

Jeg har været nervøs for at dele den her nyhed.. Jeg håber at i vil spare mig for hadske eller nedladende kommentarer 🙂

Skilsmissen (Læs seneste update her <–) har budt på mange livsforandringer. En af forandringerne er at jeg har reflekteret rigtig meget over mit liv, og de beslutninger jeg har taget gennem tiden. Mit syn på migselv har forandret sig, og jeg ønsker de bedste forudsætninger for mulighederne om en bedre fremtid, end det jeg har at tilbyde migselv og min familie nu og her 🙂

Jeg er spændt på det der er i vente, men jeg er ærlig talt bange for at den her nyhed vil generere artikler med nedladende overskrifter, eller onde kommentarer… Tanken har gjort mig meget nervøs! 🙁 Jeg har ofte erfaret hvor lede folk kan være, og det her er et oplagt emne til at lave LOL emojis, og alt muligt nederen shit…

However..Så vil nyheden komme frem før eller senere, så here goes 🙂

Interview med ung mor og ung far Peter og Katharina Pedersen, som har fået barn efter de er fundet sammen i De unge mødre. Farum   Foto: Morten Mejnecke Journalist: Karin Heurlin Aller Media/Udeoghjemme/FamilieJournal 2012 De unge mødre Katherina Pedersen

Jeg har kigget i mine gamle eksamenspapirer…. Og jeg synes at det er tydeligt at se, at skolen ikke havde den største betydning for mig… Jeg bryder mig ikke om at se mine karaktere…! Al den tid jeg har været væk fra skolen,-svare til at få et barn, og opfostre barnet til det er teenager+..!! Det er PÆNT lang tid! O_o Jeg har haft nogle fag på fjernstudie, men det fungerede slet ikke. Jeg manglede en underviser 🙂 Mine papirer er forældede. Min viden er forældet. Tilliden til mig selv mht hvad jeg kan rent fagligt, bør opdateres 🙂 Jeg har brug for at genstarte. Starte helt fra scratch! 🙂

Samtidig med at det her lyder ret wierd, så er fakta altså at jeg er tilmeldt 9. klasse! Yep.. 🙂

Jeg vil forbedre mine karaktere, og forberede mig på næste år 🙂 Min første skoledag er nu på onsdag!

Som jeg ser det, så er der kun en vej der peger i en positiv retning for mit vedkommende, og den vej..

…Den tager jeg 😉 🙂

Tid til at genstarte og spidse blyanten.. 🙂 😉

/Katherina


Husk at joine mine grupper på facebook:

Kun for tabere

De Unge Mødre

Og vores Youtube kanal

 

19 kommentarer

 • Betina

  Jeg synes du er sej og siger folk noget andet så lad være med at lytte til dem synes du er sej at du vil udvikle dig og gøre dig bedre sejt godt for dig 👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Stærkt gået, held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hatten af for dig Katharina 👍🏻 Flot at du har taget en beslutning om at forbedre dine karakterer og få fornyet tro på dig selv. Det skal nok blive godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Fuck da hvad de andre siger. Du gør det der er bedst for dig og din familie og det er det der betyder noget 💪🏼
  Derudover så er det jo endnu hårdere at gå i skole og få lige så meget tid med børnene (taler af erfaring da jeg selv læser)
  Men for fanden – når du er færdig med skolen så kan du, med rette, klappe dig selv på skulderen og sige at du er pisse sej.
  – Jeg hepper på dig 😃👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari-Louis

  Det er bare super sejt det du gør… Synes du har gjort det godt med jeres børn men nogen gange skal man gøre noget nyt og noget for sig selv… Ønsker alt muligt Held og lykke med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er da mega sej 👍 Godt gået held og lykke med det hele. Godt for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  du kan gøre det, Kat, du er sgu klog nok til det, og stædig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Stort tillykke med din beslutning, sejt gået ☺💪 vær blot stolt af dig selv☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juli

  Kære Katherina! Først og fremmest!! Fuck hvor er du sej!! Sej at du kan stå frem og sige Hey!! Jeh mangler sgu noget viden! Hey jeg vil faktisk noget med mit liv og Hey jeg gør uanset hva folk tænker! Du har min dybeste respekt! Det er så vigtigt at tage ansvar for sine egen viden og læring og ikke mindst sit liv og fremtid! Hurra for dig! Alt held og lykke din vej! Har fuldt dig fra første dag i de unge mødre, du sparker r** 😘👌🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Stort tillykke med dit valg, jeg synes da det er mega fedt, at du tager ansvar for din egen fremtid. Alt mulig held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Med sen holdning kommer du langt syntes at det er super fantastisk at du gør det. Tager kun hatten af for dig. Held og lykke på studiet.

  Kan også kun sig jeg har det på samme måde set med at man skal have en underviser plus man får også nye bekendstskaber 💪🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  DU ER SÅ SEJ KATHERINA!! Jeg synes det er en fantastisk og stærk beslutning at tage, at kunne se indad og ville mere med sit liv. YOU GO GIRL!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er da enormt stort at du tager ansvar for dig selv og din familie. Du har min dybeste respekt. Jeg håber du får det ud af det du ønsker. Man skal ikke pege finger af uddannelse og ansvar, dem der gør det har nok ikke selv styrken til at tage deres ansvar. You go girl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kæmpe respekt herfra. Synes det er en super god beslutning, både for dig selv og for din familie. Du er et super godt forbillede for dine børn. ❤️❤️💪🍀.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Så fedt du vil gøre det. Respekt. Det er aldrig for sent at blive til noget og man skal jo starte det sted. Med den indstilling skal det nok blive godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hey det er bare kanon stort ville også gøre det hvis jeg havde muligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingerlise

  Super sej beslutning. Held og lykke fremover. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Du er da mega sej … Fantastisk 💖🍀🍀 er det alm skole el voksen undervisning?? 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • inge

  det er et godt træk af dig du er sej og så kan du også hjælpe dine børn med deres skoleting

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på mission madpakke