Hva skete der egentlig den dag Mia startede i vuggestue? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Der er vist noget i har misforstået :/

Hva skete der egentlig den dag Mia startede i vuggestue?

Kære læsere

Der har åbenbart været debat omkring det her opslag <–, og det vil jeg nu uddybe.


Her i sommerferien har mig og Peter besøgt institutionen flere gange med børnene, så de lige så stille kunne vende sig til legepladsen, til børnene og til personalet 🙂 Det gik over al forventning, og jeg havde en god mavefornemmelse omkring stedet 🙂

Jeg delte min tidligere øv-erfaring med den pædagog som Mia viste stor tryghed ved, og fortalte hende hvor bange jeg er for at der sker børnene noget. Vi talte om låger,hegn og sikkerhedsforanstaltninger, besparelser, bemanding ect. Hun fik manet min frygt godt og grundigt i jorden, og jeg fik ja hatten på 🙂

Den 1. august var dagen hvor Nicklas og Mias indkørselsperiode skulle påbegyndes 🙂

Der skete sååå mange “NO-NOs” den 1. august 🙁 Men den aller værste var, at Mia gik ud af en låge som nogen havde glemt at lukke..! 🙁 Mig og Peter havde set at personalet ikke havde opdaget at lågen var åben, og vi så også at ingen af dem havde set at vores lille pige gik ud af den åbnede låge!!! 🙁

Jeg blev siddende, og Peter fulgte efter Mia. Hun nåede igennem 3 stuer (for nogen havde også glemt at lukke døren) og endte ude i køkkenet, hvor Peter løftede Mia op og gik tilbage til vuggestuen. Først da Peter og Mia kom gående hen mod legepladsen, gik det op for pædagogerne at Mia havde været væk?! 🙁 Så med andre ord – Hvis ikke at vi havde været der, så kunne der sagtens ha gået endnu længere tid, inden at de havde opdaget at Mia slet ikke var hos dem længere 🙁

Vi forsøgte at tale med dem, men vores datters manglende tilstedeværelse blev negligeret. De negligerede deres egen manglende fokus, og lad mig lige slå det her fast.

Uopmærksomme pædagoger, åbne låger og åbne døre er opskriften på en katastrofe..! 🙁

Man skal ALTID være fuldstændig sikker på at lågen ud til udgangene er låst af. Der SKAL være et overblik! Pædagogerne SKAL vide hvor børnene er henne! 🙂

sesse

Med alle de andre nederen ting der blev observeret og noteret , så er det bare den værst tænkelige start ever! 🙁 De lokale fra byen har givet det her sted de bedste anmeldelser, og vores eget indtryk af vuggestue delen (hele stedet generelt) i ferien var amazing! 🙂

Arbejdsfordelingen, stemningen og ja alt var bare perfekt, så hvordan kunne alt dette ske? 🙁 Vi ved det ikke.. Men vi sætter vores tillid til de her pædagoger. Lederen er informeret omkring det der skete den 1 august. Hun var (selvfølgelig) på ferie, men kontaktede souschefen. Souschefen har haft indkaldt til et møde, og der er blevet talt med de pågældende pædagoger, som har talt med os omkring det, så den del er overstået 🙂

Jeg vil fortælle at Mia har haft nogle gode oplevelser de efterfølgende dage 🙂 Hun er glad for legetøjet. Glad for børnene, og virker glad for personalet 🙂 Vi vælger at tro på, at personalet bliver mere tilstede. Mere opmærksomme 🙂 Da det gik op for de pågældende pædagoger hvor alvorlig situationen var (+ de andre punkter) , så undskyldte de naturligvis. Den her forskrækkelse er hverken rar for forældre eller personale! Der skete heldigvis ingenting, så på med ja hatten! 🙂 Begge parter ønsker jo en god start, og en glad lille pige 🙂

/Katherina

/Katherina

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er vist noget i har misforstået :/