Findes der egentlig en vinder? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Jeg blev vildt overrasket!

Findes der egentlig en vinder?

Det er sku gået hen og blevet farligt, at bevæge sig rundt i verdenen :/

Næsten hver eneste dag, kan man læse om død, ødelæggelse, lig og terror 🙁 Pisse ærgerligt, når man nu gerne vil vise sine børn verdenen..

Jeg har selv som barn og op gennem min ungdom set en del forskellige steder.. Jeg har blandt andet været på Færøerne og en tur til Beijing.. Men som verdenen ser ud lige nu, så vil vi altså ikke rejse :/

pic2601

Nu ved jeg godt at der er rigtig mange, som mener at terroristerne har vundet, hvis vi ikke tør rejse, men jeg er altså ikke villig til at ofre mit liv, i kampen mod terror! For der findes ikke en vinder i den her krig – Kun en masse tabere 🙁

Mikkel har et kæmpe ønske om at komme hertil <–, og vi ville rigtig gerne kunne gi ham den oplevelse.. Så håber virkelig, at der kommer en dag, hvor man igen kan bevæge sig ud i den store verden, uden frygt!

Så ha det her i tankerne næste gang du bestiller en rejse:

Det kan godt være, at du synes at “de” vinder hvis du blir hjemme, men “de” passer ikke på din familie, hvis du ikke kommer hjem!

/Peter


Husk også vores at besøge os her:

Instagram // Twitter // YouTube

De Unge Mødre // Kun For Tabere


   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blev vildt overrasket!