Jeg magter det ikke.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vinderen af vores Happy Hello konkurrence..

Jeg magter det ikke..

Hey..

Ved godt at i stort set ikke høre noget fra mig..

Når jeg går online, så bliver jeg mødt af en verden af nederen. Som topping er der et klammo drys af bitre trolls der skriver ondt,kynisk,sarkastisk eller nedladende der rammer hårdt. Når man befinder sig på et godt sted i livet, så er man ikke modtagelig overfor den slags bullshit, men lige nu. Av…….

Jeg magter det ikke…

kat2

Har ikke tal på hvor mange opslag jeg har skrevet,-og slettet igen. Eller hvor mange videoer jeg har filmet, og slettet igen. Jeg kan se og høre hvordan alt kan twistes, og jeg magter ikke at skulle sidde og have dialoger med fremmede og forklare og uddybe ect. Eller hvis noget bliver til en artikel,-så er rækkevidden endnu større hvilket betyder at reaktionen er større. Kommentarerne er endnu flere, og chancen for at blive trukket ned og gjort ked af det øges.

Problemet er at selvom vi ikke skriver noget, så florere der artikler.

I går lagde realityportalen en artikel inkl et videoklip op hvor man ser et tilbageblik med Peter og Christina.

peterogchristina

Peter får sagt og gjort nogle dumme ting i klippet, som i store træk var med til at gøre De Unge Mødre til en bragende succes. Du har sikkert hørt det, men hvis du vil (gen)høre sætningerne der gjorde De Unge Mødre til en guldmine, så se videoen herunder:

Folk er ikke dem de var engang. Hvorfor valgte realityportalen ikke en video hvor man ser hvor glade Peter og Christina så ud sammen mens de holdte Lucas? Evig og altid negativ fokus. Og hvorfor?

Ja fordi det negative genere trafik, som er = penge. Lige da jeg så artiklen med videoen havde jeg lyst til at tage hele realityportalen, krølle lortet sammen og sende det hertil <—

Christina er ikke den hun var.

Peter er ikke den han var.

Jeg er ikke den jeg var.

Livet går, og folk forandre sig.

Livet forandre sig.

Livet byder på forandringer.

Håber at i nyder ferien <3

/Katherina

 

5 kommentarer

 • Gita

  ❤️Knus og kram din vej ❤️ Folk har altid så travlt med andres liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten nielsen

  I er da heldigvis blevet mere voksne alle sammen og ja der tjenes mange penge på folks liv især når det går imod strømmen . Se fremad og lad folk mene hvad de vil . Det er jo kun jer der kender sandheden . Se fremad og lad vær med at læse folks sladder . Go vind fremover til jer . Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Kære Katherina.
  Forstår godt at der er stille. Jeg ville blive sindssyg hvis alt over alle bare sad på spring for at twiste mine ord og for at gnide salt i sår der lige nu er vidt åbne.
  Stilhed er helt ok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @Katherina: Jeg kom helt tilfældigt forbi jeres blog her. Du har en fantastisk skrivestil. Humor og helt ind til benet.
  Du skulle tage og krølle hele lorte-realityportalen sammen, som du selv skriver. Du behøver den ikke. Du har sproget i din magt, så sluk for “De unge mødre”, start på en frisk. Start fx din egen blog, hvor du ikke slår på du har været deltager i “De unge mødre”. Du er cool!
  KH
  Martin Hans Jensen
  blog: martinhansjensen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa går det godt jer fra janne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af vores Happy Hello konkurrence..