Skilsmisse og hva så nu? – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Vi er blevet skilt!

Skilsmisse og hva så nu?

Kære læsere

Jeg vil fortælle jer, at vores familie har det godt 🙂 Vi er der stadig for hinanden i det omfang det er nødvendigt, og hjælper hinanden igennem dagligdagen. Jeg skal snart ud og kigge på en lejlighed… Det hele virker så….. uvirkeligt…. Men under omstændighederne har vi det godt.. 🙂

Vi har stadig ikke fået fremtiden helt på plads, men vi kan i det mindste snakke pænt om tingene!

Så langt så godt 🙂

picofus

Er blevet tilbudt at medvirke i et nyt tv program, meeen no thanks. Der skal styr på livet, og lige nu går det helt skævt med vægten! Den dag vi offentliggjorde nyheden, havde jeg 3 slags ost på min pizza…. Ja det er sgu ikke fedt at sidde og erkende at jeg har mistet grebet fuldstændig……Jeg kommer til at starte fra bunden af med mit vægttab…… 🙁 Når jeg er klar, så genoptager jeg aktiviteten i min vægttabsgruppe “kun for tabere” 🙂  Klik her hvis du vil være medlem <– Er ved at være godt og grundig træt af at starte forfra, men jeg giver IKKE op..! 🙂

Kort inden at alt dette skete, oprettede jeg en debatgruppe på facebook! Du skal naturligvis ikke være et ******** inde i gruppen. De fleste havner ude i hampen engang imellem, men i det mindste er de fleste mennesker i stand til at erkende og undskylde! Join ind ved at klikke her  <– 

Tak for alle jeres søde beskeder <3

MIG

Jeg har læst dem, men det er lettere at svare jer alle samlet, så jeg kan nå ud til jer alle sammen, og sige at vi trods alt det her shit er okay 🙂

Har mest af alt lyst til at pakke kufferten og smutte hertil <–  , men det bliver ikke lige nu!

Nu vil jeg sætte mig ind i stuen. Se lidt netflix og drikke en latte, mens Peter er ude med en kammerat 🙂

/Katherina

4 kommentarer

 • Trine

  Hvad gik der lige galt… – for før i blev gift, var der vel ikke noget…? – Hvad er det der har fået bomben til at springe..? 😥 Jeg syntes det er synd for jer… 😥😗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Hvor er det trist, at I vælger at sætte tre børn i verden, men ikke tager jeres ægteskab seriøst. Og nu mister stakkels Mikkel endnu en far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina Bjerregaard

   Helt ærligt Ulla det er da dybt respektløst af dig at sidde og skrive sådan noget vås.. hvad ved du egentligt om det ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • inga

  Hold da op hvor er folk ondskabsfulde,pas dog jeres egen lille hønsegård derhjemme,og ULLA du er sgu dog den værste madamme herinde !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er blevet skilt!