Vores egen gruppe om De Unge Mødre – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Drama & ( o ) ( o )

Vores egen gruppe om De Unge Mødre

Hey allesammen 🙂

Tidligere i dag bad Natascha mig om at skrive et opslag i gruppen Snik snak om De Unge Mødre 🙂 Nu var der tid til at sætte sig ned og skrive det (jeg vidste at det ville give debat, så der skulle være tid til at håndtere de spørgsmål der ville dukke op) 🙂 Så da jeg havde tiden, gik jeg ind i gruppen….. men kunne ikke se noget…. Genstartede min tlf, men det hjalp ikke…

Så kunne jeg se, at jeg havde modtaget et par beskeder med spørgsmål om hvorvidt jeg stadig var admin i gruppen, og jeg svarede ja inden jeg fulgte op på det, for regnede med at jeg kendte svaret? 🙂

Nå.. Jeg er IKKE admin på siden mere. Jeg ved ikke hvorfor? Jeg kan ikke kontakte Natascha, og jeg ved ikke hvorfor. Men kan se at Peter stadig er i gruppen, så vil gå udfra at jeg er slettet som admin og blokeret. Ved ikke hvorfor, men finder nok ud af det på et tidspunkt 🙂 Ligegyldig hvad, så vil jeg ikke have at nogen taler grimt eller nedladende om Natascha. Jeg er hverken pissed,sur, eller det mindste irriteret. However, så fandt jeg ud af at jeg godt kunne lide at have en gruppe igen 🙂

selfii

Peter havde glemt at logge ud, så jeg skyndte mig at oprette en gruppe fra computeren, da jeg syntes det virkede besværligt fra min tlf 😀 Så Peter står som den der har oprettet den, men det er faktisk mig 😉 🙂

Jeg aner ikke hvordan man ligger regler ind, men håber at folk ved hvornår de går over stregen med at smide opslag og grimme ord omkring sig 😉 🙂

B nice 🙂

Join min gruppe ved at klikke HER <—

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Drama & ( o ) ( o )