Sådan nedlægger man en blog – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hvad mobning kan gøre ved et menneske..

Sådan nedlægger man en blog

Godmorgen læsere! I dag skal Katherina have foretaget sin mammografi, og jeg er mega spændt! Skal nok opdatere senere, men vil liiige lægge ud med at fortælle jer hvad vi fik tilsendt i går aftes 🙂

En masse skærmprints fra diverse grupper med nogle helt specielle navne der går igen.. Mange af dem der deltog i debatterne, har været utrolig grænseoverskridende.

Noget af det handlede om dengang Katherina var på et forum. Et forum fyldt med kvinder der kunne skrive op til 16 sider om hendes fejl og mangler HVER dag. Kan stadig huske hvordan folk fik hende til at føle og hvordan de påvirkede hendes liv 🙁 Tro ikke at vi har glemt hvordan jeg var. Mobning/chikane/hetz kan ændre folk fuldstændig. Et liv uden den slags er healende og langsomt bliver man til den man skulle have været for længst 🙂

Mange af jer der skriver nedladende, hånende og modbydeligt.. Er mødre.. Kvinder godt oppe i årerne, der burde vide bedre. Hvad end i har at slås med i jeres liv.. Må påvirke jer langt heftigere end i måske er klar over lige nu. Syntes det er synd for jer. Jeres liv burde være mere værd, end at skulle være fyldt med had.. Virkelig.

bagfra


Blandt skærmprintene kan vi se, at i vil nedlægge Nataschas blog. I kan forsøge at nedlægge hendes blog, men hvis i virkelig gerne vil have hendes blog nedlagt for altid, så skal i bare lade være med at skrive om hende. Overhovedet. Hver gang i skriver om “De Unge Mødre” er der en journalist der læser med. Det bekræfter konstant interesse. Det giver omtale og endnu mere interesse. Det giver flere læsere som genere flere penge til bloggerne. Så hvis i gerne vil fratage bloggere deres blogs, jamen så kan i faktisk thie os ihjel 🙂 Det er skidesmart. I HAR MAGTEN hvad det angår 🙂 Jeg forstår ikke at alle jer der hater, ikke bare går sammen om at nedlægge, at tale om “De Unge Mødre” overhovedet. Så falder interessen, -og så dør programmet. Når ingen ser det, når ingen taler om det, og hvis ingen læser med længere..Så bliver der stille 🙂

Håber det hjalp jer mht hvordan i får nedlagt blogs. Det er slet ikke så svært 😀

Shh…

/Peter


Til jer som gerne vil os det godt, så er der her lige en lille video fra sidste år, af vores dejlige prinsesse <3

   

3 kommentarer

 • Mylle

  I gør det skide godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Winther

  I er en fantastisk familie, jeg jeg siger og skriver det lige fra hjertet.. Jeg føler mig heldig fordi jeg må få et kik ind i jeres liv.. Vi gør det så flot. Og der er ingen tvivl om at jeres børn kommer i første række.. En kærlig hilsen til dig og dine som mener hvert ord oprigtigt.. Hils familien❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Dem der skriver disse ting – må jo være fordi de intet har at lave i deres liv ( sikke et trist liv ) eller de er monster misundelig på jer – jeg synes at i er nogle fantastiske unge mennesker og at i gør alle de ting som alle andre gør – hils din svigermor/mor fra mig ( hældagervej kender vi hinanden fra )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvad mobning kan gøre ved et menneske..