Når man havde glemt at det var tirsdag… – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
På date med en anden

Når man havde glemt at det var tirsdag…

Når man er hjemmegående som jeg er, så kan dagene let flyde sammen 🙂 Mikkel starter først i skole i slutningen af maj, og eftersom at Nicklas & Mia begge er hjemme hos os, så er der altså 3 BØRN alle hverdage..! 4 i alle weekender, og 5 eller 6 i ferier 😀 Klik her for at læse mere <–

Vi har masser at se til! 😀

2augustred2

Men midt i det, så løb vi ind i problemer med skråvægge, og fandt faktisk vores egne alternative måder at fikse de problemer på! Klik her for at læse mere <– 

Vores børnegitter havde den forkerte størrelse, men det problem fiksede Peter, og gav os en besparelse på over 800 kr! Klik her for at læse mere <–

Mikkels værelse har også været lidt af tidssluger 🙂 Både mig, Peter & Mikkel har lagt meget tid i at give lokalet en makeover! Da vi flyttede ind i april så der helt anderledes ud end der gør nu!! 🙂 Vi er meget stolte af resultatet 😀

Klik her for at se makeoveren af Mikkels værelse <–

Samme uge som vi satte lysene op inde ved Mikkel, var jeg ved lægen ang mine ( . ) ( . ) .. Jeg har fået en henvisning til en mammografi, og jeg glæder mig til at blive afklaret! Forhåbentlig er det noget der kan fikses! Jeg er forhåbningsfuld, og med alle de ting og sager jeg har gang i, så er der altså ikke meget tid til åh nej scenarier! Jeg tror at det hele ender godt! 🙂

2308

Som du kan se, så er der sgu godt gang i den herhjemme! O_o 😀

Dog vil jeg sige at jeg har et “helle”, og det “helle” finder sted hver TIRSDAG!

Jeg er trofast seer til luksusfælden og mit plastic mareridt! ELSKER at sidde med en latte og komme heeeelt ned i gear med mit tøse-tv! 🙂


Som nævnt, så kan dagene flyde sammen, så jeg anede faktisk ikke at det var tirsdag i dag..! 

Jeg var til morgenkaffe henne ved vores dejlige naboer, som mindede mig om at det var tirsdag! Weeee!! FEDT! 😀 Jeg elsker tirsdage lissom andre nok elsker fredage!? 😉 😀 I aften står den på hygge og STILHED! <3

Det blir mindst lige så lækkert som synet af Peter i bar røv ude på græsset i lørdags! 😀 Haha det var så nice! 😀

Klik her og tjek det ud <– 

adhd


I aften kommer der et meget omtalt afsnit af De Unge Mødre, så naturligvis vil jeg sætte mig til at se De Unge Mødre i aften..

I aften fortæller Maria Sebens om den lille søn hun desværre mistede 🙁 Klik her for at læse mere <–

Det er fuldstændig forfærdeligt det som Maria gennemlever 🙁 I know, for da jeg var 16 mistede jeg min førstefødte 🙁  Klik her for at læse “A moment in my belly,-a lifetime in my heart” <–

Maria afholdte i denne uge en go live hvor hun fortalte om sin lille søn.. Natascha Linea gik live samtidig, og det gav nogle problemer som havnede på de sociale medier. Klik her for at læse mere <–

Så.. Nu starter min serietid snart..!

Kan dufte at Peter har sat kaffe over <3

Tirsdage.. De er bare så hyggelige.. <3

/Katherina

 

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

På date med en anden