Når kærlighed vægter højest – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
De Unge Mødre her til aften

Når kærlighed vægter højest

Kære læsere

I går var der et ret specielt afsnit i Luksusfælden 🙂

Til jer der så programmet som har sendt en masse svinere ud i cyberspace.. Her er mit syn på sagen 😉 Jeg forstår nemlig Kristinas besluting! 🙂

Hvorfor forstår du Kristinas beslutning Katherina?

Joow ser du.. 🙂

Kristina er 61 ÅR GAMMEL og vil ikke kunne nå at afvikle hele sin gæld, da tiden på arbejdsmarkedet er ved at være rendt ud..Kristina er forelsket. Forelsket på den der- forblændet- af- kærlighed- måde 🙂 Hun er så opslugt af den her kærlighed hvor hun accepteres som KRISTINA, at hun ikke vil slippe den. Vær søde at huske på at Kristina er fra en helt anden tid .

Kristina er som nævnt 61 år gammel. Det er kun 1 ÅR siden at hun turde springe ud. Alt er meget nyt, og hun er endelig påbegyndt på et liv hun burde have gjort for mange år siden 🙂

MIG

Når man er så gammel, så tror jeg ikke på at penge vægter højt ved siden af det man føler er gensidig ægte kærlighed..! 🙂

Kristina er så opslugt af sin forelskelse hvor hun føler accept for den hun er, at hun kom med en rigtig uheldig sætning ala” Jeg har ikke noget at leve for hvis ikke mit livs kærlighed kan komme til Danmark” … Da Kristina sagde den sætning… der sad hendes datter liige ved siden af.. :/ Meeen…..

Jeg tror fuldt og fast på at Kristina udelukkende følte at det her (i luksusfælden) handlede om hendes kærlighed i Ghana,-eller pengene. Ikke hendes datter. Hun valgte kærligheden, for i Kristinas øjne, så kan hun få sin kærlighed til Danmark,-og der bor Kristinas datter jo, så på den måde ville livet gå op i en højere enhed 🙂

61 år gammel… Har kun været sprunget ud i 1 år. Valgte kærligheden..Respekt for den beslutning!

8maj

Kristinas kærlighed fra Ghana skulle bestå en løgnedetektortest, før jeg ville tro at hendes kærlighed til 61 årige transkønnede Kristina fra Danmark var lige så ægte, som den kærlighed Kristina har til hendes kærlighed som er bosat i Ghana 🙂 😉

Men den slags spekulere Kristina ikke over. Hun mærker kun følelsen af forelskelse,den dybe kærlighed til det her menneske i Ghana der accepterer at Kristiana er transkønnet 🙂 En accept som Kristina har længtes efter hele sit liv, og føler for allerførste gang 🙂

Tænk at leve i 60 år før man tør at stå frem foran verdenen og sige: Det her er mig…!! 🙂 Alene det at hun gjorde det, må have været så svært, og så livsforandrende!

Luksusfælden spottede det jo ret hurtigt! 🙂

Når man taler til en der er forblændet af kærlighed, så snakker man til en dør, og det har vi vidst alle sammen oplevet , right? 😉 🙂

hjerter(billedet er fra google)

Respekt til Kristina for at turde at sige fra! Respekt for at se realiteterne omkring tiden på arbejdsmarkedet kontra gældsafvikling i øjnene og vælge det hun føler er sit livs kærlighed. Der vil jo blive afviklet på gæld. Bare meget langsommere end seerne havde håbet på 🙂

Hvis jeg skulle date en der ikke var Peter, så ville det faktisk være en der hverken betegner sigselv som hverken mand eller kvinde 🙂

Klik her og se hvem <–

Kærlighed er det stærkeste i verdenen..

Syntes det er så sejt at dem der er transkønnede,lesbiske,bøsser ect tør stå ved hvem de er! 🙂

/Katherina

 

   

2 kommentarer

 • Malene

  Jeg så også afsnittet igår, jeg er enig med dig i at man godt kan forstå at hendes følelses mæssige beslutning vægtede højst, eller at det ofte er den man kommer til at vælge. Men.. gæld er jo ikke “bare” gæld. Kristina skyldte ikke kun til store firmaer ( og selvom hun gjorde) så sidder der mennesker i den anden ende og savner de penge. Det syntes jeg er en kedelig indstilling at ha. Hun havde mulighed for at gøre noget aktivt for at afvikle sin gæld, som kun var blevet større af at hun havde lukket øjnene for den, men vælger aktivt at lukke dem igen og håbe på gældsernæring ? Det syntes jeg kun man burde kunne få hvis man har gjort alt hvad man kan for at afvikle. Oven i det, så mener jeg at man rent faktisk kan arve gæld ( er dog ikke sikker) men hvis det er tilfældet ser det sgu sort ud for datteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Tusind tak for de søde ord det er godt skrevet…
  hilsen fra Kristina’s datter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

De Unge Mødre her til aften