Når alt kommer til alt.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hvorfor nu det? :/

Når alt kommer til alt..

Kære alle..

Sikke en dag :/ Tidligere i dag valgte vores ven Natascha, at lægge noget på sin blog, som fik de fleste lidt op i det røde felt.. Indlægget er nu blevet fjernet, men i alt sin enkelthed, så havde hun valgt at lægge en samtale mellem hende og en seer op, samt et skærmprint af noget denne seer havde skrevet tidligere..

Nu vil jeg så gerne komme med mit syn på alt det her..

Jeg er udmærket klar over, at langt de fleste er enige om, at det hun har gjort er forkert. Men jeg vil gerne lige prøve at vende den om engang 🙂 Hvilket ikke er så svært, når man selv har været i en lignende shitstorm 😉

Forestil jer, at man holder åbent hus – For man har noget man gerne vil vise frem 🙂 I det her tilfælde sit liv, og sine dejlige børn 🙂 Der kommer rigtig mange mennesker og kigger spændt, men lige pludselig sker der noget :/ En eller anden tilfældig råber: “Fuck hvor er du klam!” Og en tilføjer: “Og hvor er du grim!” Og før man ved af det, så står der 2.500 mennesker og råber grimme ting efter dig.. Og det eneste du ville var at vise dem noget :/

Jeg ved godt, at der er et stykke fra A til B, og at det er noget som optrappes løbende.. Men hver gang du forsøger at forsvarer dig, så er der bare en ny som råber grimme ting.. Hvordan ville du ha det?


Men er det okay på den måde, at vende sig imod en person, bare fordi de valgte at åbne deres dør?? Jeg hører rigtig tit sætningen: “Du har jo selv valgt at være en offentlig person, så må du også være klar på, at folk har en mening!”

Øhhh, ja folk har en mening, det er rigtigt, men vi har også et valg! Vi kan vælge at sige vores mening og sårer et andet menneske, eller vi kan vælge at holde vores kæft, og skåne dette menneske 😉

peter-profil


Noget helt andet er: Hvis man først vælger at kommentere på en offentlig person, bare fordi de er offentlige, og så bagefter brokker sig over, at denne offentlige person, offentliggøre det, har man så ikke selv valgt at stikke snuden frem??

( Hold da op den sætning blev lidt lakrids 😀 )

Jeg siger ikke at man automatisk kan forvente at alt der bliver skrevet også ryger på en blog eller andet, men muligheden er der altså, for vi som bloggere har også et valg..

Og hvis man længe nok har været skydeskive – Ja så er der en chance for at man skyder igen – Uanset hvor rigtigt eller forkert det så end er.. Og uanset om man er offentlig eller ej!

Og lad mig med det samme gøre det helt klart: Skriv aldrig noget på nettet, som du ikke vil dele med hele verdenen! Lad vær med at forvente, at du på nogen måde er beskyttet mod at ting kommer videre! Alt du skriver på nettet, bliver på nettet til evig tid! Man er simpelthen nødt til at være voksen nok, til at stå 100% ved det man skriver – Og længere er den ikke!

Jeg siger IKKE at det Natascha gjorde var det rigtige, men det kunne være undgået!

/Peter

 

   

5 kommentarer

 • Louise

  Hej Peter.
  Nu ved jeg ikke lige hvad det går ud på, men ja i har alle selv valgt og blive offentlige personer, men det giver overhovedet ikke ikke folk ret til at svine jer eller andre til, jeg har da også nogen gange min mening om nogle af de unge mødre, men jeg har bare også lært at har man ikke noget pænt at sige så Hold din kæft.
  Jeg har selv været med i et tv program og blev selv en offentligt person og hold nu op folk ja være modbydelige, men en ting de ikke forstår er de der måske en halv time af et program, så rent faktisk måske har taget 2 timer og filme og ud fra den halve time dømmer de så, sådan er folk drømmer før de overhovedet ved hvad der forgår.
  Jeg synes folk skal trække hovedet ud af r…. før det dømmer.
  Eller vil jeg bare sige til dig og din familie i er skønne og la’ ikke andre ta’ det fra jer.
  Og jeg elsker og følge jer på jeres blog, så bare kom med flere dejlige historier nyder dem alle.
  Ha’ en rigtig dejlig tirsdag aften.
  Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie tofthøj

  Hold nu op det er så fint skrevet 👍🏻👍🏻👍🏻 Jeg har fulgt lidt med inde på siden, og jeg må indrømme jeg ikke kommenterer på noget somhelst, måske dels fordi jeg er bekymret for st blive høvlet ned, men mange gange har jeg virkelig lyst til at bede folk trække sig og stoppe med alle de spørgsmål, og bare lade det ligge og lade vedkommende være, jeg har så svært ved at forstå hvorfor det er så absolut nødvendigt at køre sådan på et andet menneske. Jeg har også lært at hvis man ikke har noget pænt at sige, så ja….
  Fortsæt det gode humør, og mind Natascha om at ikke alle er imod hende 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Har ikke læst NLs oplæg, men forstår hende godt. Fatter til gengæld ikke folks ondskab. Og jeg er endda en af de onde pædagoger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ærlig talt så holder jeg med Natascha her. Har godt nok ikke læst det. Som du selv skrev tror folk de har ret til at sige sin mening, når folk udtaler sig om noget. Det er man også, da vi har ytringsfrihed, men men men ytringsfriheden må KUN bruges når den ikke er til skade for andre. Synes folk gå hjem og læs lidt på lektien igen når de mener de har ret til at til svine andre. Samt få dem noget selvtillid, for det har de tydeligvis ik.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvorfor nu det? :/