Hvorfor nu det? :/ – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Det var så vildt :D

Hvorfor nu det? :/

Kære alle,

vi har efterhånden været en del af det her “game” i en del år, og vi er udmærket klar over, at når man stikker snuden frem, så risikere man at få et slag over den 🙂 Sådan er det jo 😉

Men det har givet os en helt unik chance for, at se lidt på, hvad det er for nogle mennesker, som gang på gang vælger at komme med de lidt mindre heldige udtalelser 🙂

Og ved i hvad? Der viser sig en lidt ubehagelig sammenhæng 🙁

Før jeg graver mere i det, så vil jeg meget gerne understrege, at det selvfølgelig ikke gælder alle! Man kan jo ikke på den måde generalisere, men der er altså bare en gruppe af mennesker, som er værre end andre:

nyprofil

Så here goes – Det drejer sig om mennesker, som arbejder med mennesker 🙁

Altså sygeplejersker, pædagoger, sagsbehandlere og mennesker i hjemmeplejen! Fuck mand! Synes det er skræmmende, at dem som passer på os ude i samfundet, også er dem som har en tendens til at være decideret modbydelige, nedladende og direkte onde overfor andre i diverse facebook grupper!

Det kan godt være at disse personer er pisse dygtige til deres jobs, men synes virkelig at de repræsenterer deres arbejdsplads dårligt!

Så det sagt! Tænk lidt over det!

/Peter

6 kommentarer

 • Sally

  Er det her din/jeres måde at tage NL’s parti på, når hun begår ulovligheder på Facebook?
  Det er sgu næsten ligeså lavt som det, hun gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det her er lagt op før Natascha skrev sit, så nej det har intet med det at gøre..

   Hvorvidt det er ulovligt må være en sag for politiet..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus M

  Så du inde og tjekke alle dem der skriver grimt, hvilket arbejde de har? Og her har du så fundet ud af det er folk der arbejder med mennesker der kun taler nedlagde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, og mit gæt er, at du allerede ved at det er forkert..

   Der er en del som går igen i deres måde at skrive på, og ja, vi tjekker deres Facebook.. Og ja, hovedparten af idioterne har samme erhverv.. Men det er en observation som er lavet af andre end os.. Jeg havde bare nosser til at adressere problemet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus M

  Og hvem er de andre der har lavet den observation? for det ville jo nok hjælpe lidt eksempler og undestøtte den udtalelse du kommer med. For mig ligner det bare du har valgt en fag gruppe det skulle gå ud over, det kunne lige så godt havde været en anden gruppe det var gået ud over.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var så vildt :D