Hvad mobning kan gøre ved et menneske.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
2 dage tilbage :D

Hvad mobning kan gøre ved et menneske..

Til mit held så havde jeg en god familie der gav mig en stor portion selvtillid hvad mit udseende angik 🙂 Men hvis jeg IKKE havde fået det, så havde jeg sgu nok knækket sammen på den konto..

Yes..This is me.. 🙂 Læs mere HER <–

moiteen

Alle der har oplevet mobning bliver påvirkede af det i en eller anden grad…!

De seneste år har jeg hørt meget om min overvægt, og Peter bliver stadig konfronteret med hvor tynd han er! Tænk at den slags kan få folk til at give en nedladende reaktion? Sidst vi blev udsat for det, var for under en uge siden!!

Mit-nu-stopper-det-satme-anti-mobning skinner helt sikkert igennem når jeg læser om Natascha Linea.

nat231

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at Natascha er påvirket af den hetz der foregået over flere år nu. Der er mange der ikke forstår det, men hvis at du er blevet jordet af den samme/de samme over længere tid, så vil det være et spørgsmål om tid før mobbeofret siger fra, eller kommer med en reaktion.

Jeg har prøvet noget lignende, og det vil jeg gå live med i løbet af ugen hvis nogen er interesserede i at høre mere..

Det er let at stoppe mobning ikk? Nej egentlig ikke…! :/

Hvis det var så simpelt så foregik det jo ikke i dag!

 Bare læg mærke hvor fucking nasty folk skriver om andre online O_o Som om at hvis bare det foregår bag en skærm i et forum, så foregår det ikke i virkeligheden..? Ej come on….

Når man har det sådan, så burde man lukke ned for internettet, og gå en tur udenfor 🙂

mikkel3

I fredags blokerede Natasha mig fra vores fælles facebook gruppe om De Unge Mødre. Jeg vidste at der lå et eller andet bag hendes beslutning, og jeg vidste at jeg nok skulle få svar før eller senere..

Tiden gik, og jeg fik at vide at grunden til at mig og Peter var blokerede, var at vi skulle have stukket Natascha i ryggen? Ingen af os, vidste hvad det handlede om. However, så vidste vi, at vi nok skulle høre fra Natascha igen. Blokeringen blev fjernet, og i løbet af ugen har vi skrevet frem og tilbage 🙂

Vi har fået en undskyldning, og valgte at tage imod den 🙂

Trods det faktum at jeg er blevet kaldt nogle grimme ting, så havde jeg på fornemmelsen hvad der foregik, og hvis Natascha selv ønsker at fortælle om det på et tidspunkt, så gør hun det på sin blog 🙂

Klik HER for at læse Nataschas seneste opslag efter hendes blog er genåbnet <–

Jeg er stadig ikke sur på Natascha! Jeg forstår faktisk hendes handlinger, og vil stadig opfordre alle til at droppe deres hetz mod hende!! Der skal nok ske en udvikling. Hun er ung, og har meget at lære endnu. Der sidder et godt hoved på Natascha. Og noget der er endnu vigtigere,-et godt hjerte..! 🙂

*Her er et billede af vores datter Mia, og Natascha Lineas søn Novah 🙂 *

Nåååwr hvor var de små! O_o Tiden flyver… <3

ballaede3

Vi ved ikke hvor lang tid vi får her på Jorden, men jeg kan garantere, at vi alle kommer til at fucke en del op til den dag vi kradser af..! Vi lære hele tiden. Vi udvikler os hele tiden 🙂

Vær nu med til at gør en forskel på den gode måde! 🙂

Jeg har oprettet min egen fb gruppe, og hvis ikk du allerede er medlem så join in ved at klikke HER <– 🙂

B nice 🙂

/Katherina

 

 

1 kommentar

  • Julie tofthøj

    Sådan!!! Det kunne ikke siges bedre 👌🏻👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 dage tilbage :D