Hvad jeg havde gjort..? Tjoo……. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Mias fødselsdagsgave <3

Hvad jeg havde gjort..? Tjoo…….

2017 ……og folk går stadig i selvsving når en mor gir sin baby mad…. O_o

Har lige læst et opslag fra en mor der BLEV BEDT OM AT FORLADE FORRETNINGEN, og amme sin baby et andet sted O_o Hun måtte ud på en længere tur med en skrigende lille bebs for at stille et fuldstændig naturligt og menneskeligt behov. Der er kraftedme sex alle steder. Ingen går hen til en kvinde der går slutty klædt og ber hende om at forlade butikken. Det er jo hud. Det er naturligt. Man skal have lov til at være den man er uden at diskriminere eller undertrykke nogen…Meeen..Når det handler om en babys behov, så virker det ikke til at vi er i 2017?!

Mange får amning til at virke unaturligt, og man skal pakkes væk fra samfundet som om at man har gjort noget forkert???

Selv når man er mere tildækket end en bluse med v -udskæring , SÅ er det forkert?! Ej come on??! Allerede ved første graviditetsundersøgelse bliver vi informeret om HVOR VIGTIG amning er! Sådan fortsætter det heeele graviditeten igennem! Efter fødslen hopper og springer personalet for at få den nyfødte lagt til brystet! Vi får fortalt hvor NORMALT og NATURLIGT amning er.  Det er vigtigt og naturligt at lægge barnet til når det melder sig. Og nej. Man kan ikke altid time en baby……… 😉 🙂

selfii

Kæft det havde været smart med en brugsanvisning og en timer! 😀 Meeen sådan er livet som forældre altså ikke 😉 🙂

Jeg kan virkelig ikke forstå det….. Det her handler om en babys behov..

Har ammet min søn i en kø i Fields. Tror helt ærligt ikke at jeg havde taget det specielt pænt hvis jeg blev bedt om at forlade butikken fordi jeg ville give min baby mad, og ovenikøbet var total tildækket..?! O_o Hmm….Mit bud er at jeg havde fjernet stofbleen så hele butikken kunne se ALT i ren og skær protest… 😉

Til jer der hader ammende kvinder: Kig væk. Problem løst 🙂

2017..Kom nu ind i kampen.. Det er mad for helvede!

/Katherina

 

 

 

   

2 kommentarer

 • Helle

  Personligt elsker jeg din reaktion. Jeg havde gjort nøjagtigt det samme. Hvis nogen bad mig forlade stedet fordi jeg ammede havde jeg flashet hele hærligheden og blevet hvor jeg var.

  De spiser jo heller ikke på toilettet eller i et hjørne bag en blomst med ryggen til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er efterhånden også godt og grundigt træt af, at det er så fy-fy at give sin baby mad… Jeg anser mig selv for at være ret blufærdig og smider derfor ikke rundt med mine bryster, når jeg skal amme min datter. Men alligevel føler jeg at jeg bevæger mig på grænsen af loven. Men der er ikke nogen, der rynker på næsen af busreklamerne fra Nygard privathospital, hvor man får smækket perfekte og helt nøgne bryster i ansigtet i tide og utide. Hvor er logikken i det???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mias fødselsdagsgave <3