Farede kun lidt vild i Aalborg – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Sådan nedlægger man en blog

Farede kun lidt vild i Aalborg

Godaften!

Tidligt i morges begyndte jeg min rejse mod Aalborg. Eftersom at vi ikke vidste hvad dagen ville bringe, så bad jeg Peter om at være hjemme med de små i stedet for at tage med 🙂 Jeg nåede bussen i sidste øjeblik! Farede kun lidt vild i Aalborg, og ankom faktisk til tiden til trods for at jeg åbenbart havde husket en halv time forkert! 😀 Min ventetid brugte jeg på at se klippet på youtube, hvor Alexzander kæmper mod en viking til det succesfulde vikingemarkedet ude hos Asbjørn Riis <3

Jeg blev taget godt imod af et venligt personale, og fik brysterne i maskinen 🙂 Jeg havde læst at det kunne gøre ondt, men syntes ikke det var tilfældet. Mine patter blev ømme jah, men havde forestillet mig noget der var langt værre! For mig var selve køreturen frem og tilbage langt værre end selve undersøgelsen! :s Da jeg var færdig skulle jeg afvente at blive kaldt ind til en undersøgelse ved lægen. Jeg satte mig på briksen. Han tjekkede, og startede ultralydsscanneren. Jeg fulgte selv med i scanningen, og kan fortælle at det hele så fint ud!!! 😀

morsdag

Jeg er utrolig lettet over resultatet 😀

Man når lige at få en mavepuster på vej ind og tænke fuuuuck…

Men der var intet alvorligt, så nu kan jeg lægge frygten for brystkræft ned i skralderen! 😀

Turen hjem var lang….. Har tendens til køresyge , så havde helgarderet mig med salt,væske, og ude og hjemme! 🙂 Mens jeg sad og læste en artikel om mobning, tikkede der det ene skærmprint ind efter det andet,-om “sjovt”nok..mobning.. Det vil jeg komme ind på senere 🙂

Hele min krop har været spændt som en fjeder, og ENDELIG kan jeg slappe af!! Føler mig helt drænet for energi…. Heldigvis har jeg en god mand der har sat massage på programmet i aften! Det blir så nice! 🙂 <3

/Katherina

/Her er videoen jeg så om og om igen i venteværelset 🙂 Vores lille viking 😉 🙂 <3

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan nedlægger man en blog