Et lille madsvin – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Når kærlighed vægter højest

Et lille madsvin

Hey alle sammen ! 😀

Jeg har lige siddet og sukket over noget virkelig lækkert sommertøj. Problemet er “bare”at jeg er et lille svin hvad mad angår..Hehe 😉 🙂

adhd

Jeg fik en pastelfarvet bluse i gave, og jeg har ikke turde at gå med den i frygt for at ødelægge den 🙂 Jeg tog den på tidligere, og her til aften måtte den allerede lade livet til en gang kylling……….. Håber vi kan fikse den, men tror helt ærligt at jeg skal til at sidde med en hagesmæk eller noget i den dur når vi skal spise! 😀 😀

Jeg tjekkede det her vildt søde tøj ud online 🙂

Syntes det er total sommer-lady-like,-med twist af sweetness-agtigt.. <3

gt1

Klik her for at se hvor du kan købe hele outfittet <—

Kan huske at jeg var helt vild med de der halskæder der sad som et halsbånd om halsen i 90erne. Nu er de lidt in igen,-og med et sødt look 🙂  De der gyselige solbriller er åbenbart også in igen! Det mega fedt! 😀

Sandalerne overvejer jeg hver sommer, men ender altid ud med et par ballerinaer eller sort/hvid converse istedet 🙂

Nu vil jeg gå ud og blande noget maling. Den første tone ramte helt ved siden af O_o Det lokale der skal males er ikke ret stort. Det betyder at farverne heelst skal være ret lyse for at give et godt resultat i lokalet 🙂

Håber du nyder aftenen.. 🙂

/Katherina

 

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når kærlighed vægter højest