Drama & ( o ) ( o ) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Når alt kommer til alt..

Drama & ( o ) ( o )

God formiddag til alle vores dejlige læsere <3

Den nye fb gruppe om De Unge Mødre kørte vidste helt af sporet i går. Problemet løste vidst sig selv, for da jeg loggede på i morges kunne jeg ikke se noget 🙂 Åwwr nåede lige at få chills i frygt for hvilket kaos af kommentarer jeg skulle gå igennem. Natascha Linea kan ikke kommentere, men er stadig i stand til at føje medlemmer til gruppen. Peter er ikke admin, så nu er der mig tilbage 🙂

Vores 2 yngste børn hedder Nicklas og Mia. Nicklas er 3 år. Mia fylder 2 år i juni 🙂 De går hverken i vuggestue eller børnehave. De er herhjemme 🙂 Hvis jeg ikke reagere på at blive tagget, så kan det skyldes at..jeg rent faktisk er optaget af mit irl-liv 🙂 Mit cyber life må vente til der er tid 🙂 I går aftes lå jeg og sov, og det der med søvn..prioritere jeg højere end gruppen 😉 Hvis jeg er vågen og søvnløs (hvilket sker tit) så er jeg game! 😉 🙂

Nu skinner solen, og dagen ser ud til at blive ret lækker! Den startede ud med at jeg sov for længe, og Peter havde glemt Alexs madpakke. Haha. Så er man lissom i gang! 😀 😉

Da Mikkel var hentet smed jeg mig i sofaen under dynen og sagde højlydt AHHHH! 🙂 🙂 Mit lykke happy moment faldte lidt til jorden, da peter fortalte at der var en masse lort i gruppen sent i går mens jeg sov.. Skod altså.. Man blir lidt træt af bad news..?! Jeg er lige stået op, og Zzz….. Men som nævnt i starten af opslaget, så kunne jeg ikke se noget, så problemet må have løst sig selv 🙂

Jeg vil sætte stor pris på hvis vi alle kunne tale pænt til hinanden ALLESAMMEN <3

osred

//Emneskift *** 🙂

Noget helt andet er at jeg allerede har fået en tid til at få foretaget en mammografi..! 😀 (brystundersøgelse)

Der var FRA 32 ugers ventetid!

Så kan love jer for at jeg føler mig meget meget heldig at komme FORREST i køen..! Jeg skal nemlig til Aalborg sygehus…

I NÆSTE UGE!! 😀 😀 😀

Hvis ikke der bliver spottet noget alvorligt, så er det “bare” mammografien jeg skal have foretaget 🙂 Ellers står den på scanning og vævsprøve O_o Det vil jeg virkelig virkelig ikke.. Så kryds fingre i næste uge 🙂 Mit første besøg på Aalborg sygehus var i nov hvor Mikkel blev alvorligt syg og opereret samme dag som vi blev hentet af ambulancen 🙁 Det kan du læse om her <–

Mit indtryk af Aalborg sygehus er ret godt! 🙂 Jeg kunne godt flytte ud og bo nogle dage på patienthotellet hvis det var O:-) Sødt personale. Lækker mad, patienter der trods heftige lidelser smilte og havde twist af humor 🙂

Mit indtryk er ret godt, så jeg er ikke sygehus -skræmt 🙂 Jeg er ikke bange. Jeg er nervøs for om det gør ondt, og om mammografien ikke er nok O_o Tanken om vævsprøve er mega skræmmende 🙁 Satser på good news 😉 🙂 Har ja hatten på, og det regner jeg med at blive ved med at ha 🙂

kat2

Hvad gruppen angår, så pleeeease…Vær søde ved hinanden,-allesammen! 🙂

Hvis du ikke allerede er medlem, så klik her og join Snik snak positivt om De Unge Mødre <—

/ Katherina

   

1 kommentar

  • Natacha

    Der er en regel op, at hvis man mærker en knude i f.eks. sit bryst, så skal der gå MAKS 2 uger, fra man er ved lægen, til man er blevet undersøgt yderligere. Hvis ikke de offentlige hospitaler har plads, så bliver man sendt til privathospitaler… Det lyder underligt med 32 uger, det er i hvert fald i strid med de regler, der er lavet.
    Yderligere kan jeg fortælle, at hvis lægen mistænker kræft, så kommer man i cancergruppen, og så går der maks en uge, inden man er undersøgt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Når alt kommer til alt..