De Unge Mødre her til aften – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Når man havde glemt at det var tirsdag...

De Unge Mødre her til aften

Maria… Sad og græd bag skærmen i aften.. 🙁

Hvorfor er der ikke opfundet transport-cylinder- dimser som i “The Jetsons” endnu? Ville så gerne ha været henne ved Maria og give hende en krammer!! 🙁

Lille baby Jace.. Små fødder sætter også spor! <3

Det var rigtig dejligt at se hvilken livsglæde som Jean giver sin mor.. <3  Tænk at sidde der i sit livs sorg, og stadig føle taknemmelighed.. Waow.. Cyber-krammer til den dejlige Maria Sebens & hele hendes familie <3

os2

Annika.. Jeg har good vibes med hende her 🙂 Det skal nok gå! Selvom man er tryghedsnarkoman, så vil man også finde en ny tryghed i at være den der får det hele til at fungere 🙂

Natascha Linea.. Lia er den sødeste storesøster, og den smukkeste lille pige <3 Det der med rygning..Jeg er vokset op blandt rygere. Der var engang hvor cigaretter var lige så normalt som at gå på facebook hver dag! Men tiderne ændre sig. Herhjemme er der 0 rygning. Man er velkommen til at gå udenfor,-som Natacha også gjorde i aftenens afsnit 🙂 Elsker det samspil der er imellem hende og hendes far. Gid min far havde været lige så meget tilstede som Nataschas far er! <3 Må være fedt for børnene at vokse op på den måde? Jeg elskede min mormor og morfar uendeligt højt! Ville ha elsket at bo sammen med dem! <3

Syntes at man skal være lidt forsigtig med at dømme andre hvad rygning angår..  🙂 Nogen kan stoppe med det samme. Andre har det rigtig svært. Altså. Bare fordi jeg kan tage tage 100 kg i benpres, betyder det ikke at naboen kan vel? 🙂 Håber i forstår hvad jeg mener.. 🙂

Afslutter med en af de nye i De Unge Mødre 🙂

Natalie… En sød ung mor hvor man kunne se hvilken harmoni børnene er i! 🙂 Selv børneværelset så rodet ud,-på en ordentlig måde 🙂 Elskede scenen hvor Natalie sad med hendes datter ved det gigantiske dukkehus! Jeg glæder mig så meget til at Mia har den alder hvor hendes øjne vil lyse af glæde når hun får sådan et dukkehus i gave! 😀 Det dukkehus jeg har i kikkerten, er et gigantisk som Natalis datters 🙂

Klik her for at se det gigantiske dukkehus <–

Tænk at De Unge Mødre har passeret afsnit 500.. 12 år med hele følelsesregistret foran Danmark..

Vi griner med De Unge Mødre når de er glade, og vi græder med dem når de er kede af det!

En kærlig tanke til familien Sebens..

dove

Små fødder sætter også spor!

/Katherina

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man havde glemt at det var tirsdag...