A moment in my belly,-a lifetime in my heart <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Angelbaby

A moment in my belly,-a lifetime in my heart <3

Den 1 maj 2003 var den sidste dag hvor min førstefødte søn David var i live. Han døde den 2 maj, og blev født den 4 maj 2003 kl 00.25 på Odense Universitets Hospital..

I dag er det 14 år siden at jeg blev mor til en engel…

angel1

Hvis bare David havde overlevet så havde jeg haft en teenagesøn der var ældre end Peters søn Lucas.. Det er underligt at tænke på.. For nyligt fandt jeg en tegning jeg lavede i januar 2004. Tegningen var mit bud på hvordan David ville have set ud i ca 12 års alderen,-altså den alder som Mikkel har nu 🙂 Og ved i hvad.. Der er en lighed imellem min tegning og Mikkel. Det er underligt at sidde og se på så mange år senere.. 🙂

Jeg ville så gerne have levet et liv uden at have haft kendskab den her sorg.

angel1

Det savn, og den sorg er ikke noget nogle forældre burde opleve. Den er livsforandrende på alle tænkelige måder. Hvis du kan huske hvor voldsom din heftigste forelskede var, hvor du kunne mærke den i hele din krop, dit hjerte, din mave, dine drømme,dine dagdrømme,alle dine tanker der kunne få dig til at lyve dig syg for at hoppe på toget/cyklen whatever for at tilbringe bare et par timer sammen med din forelskelse? Den følelse,-bare modsat. Den rammer hårdt..

Tiden kommer aldrig til at ændre på min kærlighed eller længsel efter det liv der aldrig blev til andet end en drøm..

Og drømmene..De er det eneste jeg har tilbage.

angel1

Jeg kan fremkalde hvert et øjeblik og drømme mig tilbage til livet før døden. Jeg længes efter det, men livet er gået videre. På en eller anden måde så overlevede jeg. Det lå slet ikk i kortene at jeg skulle være her i dag.

 angel1

Min frygt for at dø, den forsvandt 4 maj 2003.

Jeg frygtede livet mere end døden.

Jeg skulle føde min søn,-på fødegangen. Det synes jeg er så fucking unfair! Jeg blir stadig pissed ved tanken om hvad jeg blev udsat for! Jeg lå der og lyttede til skrigene fra de levende babyer, og lyden af kvinder der havde veer! Jeg var så dopet at jeg mærkede nada, og vidste at inde på min fødestue, ville der blive så stille, at de levendes skrig ville give genklang inde hos mig! Det var forfærdeligt..At skulle ud derfra og konfronteres med gravide der havde veer, eller de heldige der blev trillet hen på barsel afsnittene..Av mit hjerte….

Jeg fik det værre over at blive konfronteret med livet hele tiden. Jeg sank ind i en verden hvor sorg skyllede ind over mig som bølgerne på stranden..

angel1

Jeg var nu i en helt ny verden…..

En nederen en af slagsen der fuckede mit liv op..! Hver gang jeg troede at jeg ikke kunne få det værre, så fik jeg et los af livet og blev klogere på “fuck-livet-kontoen”…….. O_o

Et liv hvor min tid stod stille, og alle andres gik videre. Det var forfærdeligt! 

angel1

Jeg mistede min baby.. Jeg mistede mit gode forhold. Jeg mistede at være en del af gravid gruppen. Jeg mistede at blive en del af en mødregruppe når babyerne blev levendefødt. Jeg mistede min hverdag. Mine weekender. Mine ferier. Mine helligdage, og højtider.. Jeg mistede håb. Jeg mistede alle de drømme jeg havde for min fremtid. Jeg mistede migselv…

Alt blev forandret, og det hele startede med sætningen “Jeg kan desværre ikke finde hjertet”…

angel1

A moment in my belly,-a lifetime in my heart..

Den eneste rigtige tekst der kunne stå på din gravsten, er de ord alle forældre bør kunne sige til sit barn..

Vi elsker dig…

I hjertet gemt. Aldrig glemt <3

/Katherina

 

1 kommentar

 • Joan

  💔 Ved hvad du føler 💔 Først at ligge på stue med nogen højgravide kvinder der “bare” skal holde sig i ro indtil termin, mens man selv ligger der med smerter og bløder…. Og mister.
  Derefter ligge på fødestuen og høre alle de babyers gråd og alle de nybagte mødres først skrig og derefter glæde…
  For til sidst at få beskeden om at man skal blive på sygehuset et par dage… indlagt på afdelingen lige ved siden af barselsgangen. 💔 Man skal nok ha været der for at forstå smerten.
  Kæmpe kram og kærlige tanker til dig 😙❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angelbaby