2 dage tilbage :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Ahh ferie :/ Eller noget! :D

2 dage tilbage :D

Kære alle 🙂

Så er det lige om lidt, at jeg kan smide endnu en sommer på mit cv 😉 33 år, og stadig ung 😉

Planen for dagen er egentlig mest lidt praktiske gøre mål, men jeg får trods alt besøg 🙂 Og der skal grilles hjemmelavede pølser med kylling og bacon – Fuck jeg glæder mig 🙂 Er helt vild med ideen om, at man selv kan bestemme hvad der skal i ens pølser 😀

bagfra

Det blir så hyggeligt 🙂 Jeg har for en gang skyld ingen anelse om hvad jeg får i gave 😉 Plejer at ha gennemskuet den slags, men er helt på bar bund i år 🙂 Havde ellers lavet denne fine liste, men tror ikke det blir noget derfra 😀 :


Bordlampe <–

Duftevand <–

Ur <–

Barbermaskine <–

Loftlamper <–

Nips til badeværelse <–


Men når alt kommer til alt, er det vel også vigtigere at man får en go dag, med dem som har lyst til at fejre en <3

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ahh ferie :/ Eller noget! :D