Snapchat :D – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Hvor er han blevet stor <3

Snapchat :D

Kære alle 🙂

I forbindelse med at jeg for nyligt købte en ny mobil,har jeg besluttet mig for at prøve det der snapchat 😀 Har egentlig aldrig rigtig forstået konceptet, da min erfaring er, at det er noget man bruger til billeder man ikke vil ha folk skal gemme og utroskab, men hey.. Nu skal det alligevel ha chancen 🙂 Man kunne jo blive positivt overrasket 😉

peter-profil


Så add mig på snappen:

psborg


Og lad os se om det der snap er noget for mig 😉

/Peter

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er han blevet stor <3