Min Fede Træner – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
"Chiller" ved vandet <3

Min Fede Træner

Efter alt det jeg havde læst om programmet, så syntes jeg at det første program var et must see 🙂

Såå..Det gjorde jeg…

Konklusion: Jeg bryder mig ikke om fodbold… Men jeg vil hellere se fodbold end at se “min fede træner” nogensinde igen! 😀 Det siger lidt en del ikk? 😉 😀

Jeg sidder tilbage med følelsen af at overvægtige er blevet latterliggjort…………? De her “trænere” Frederik & Mascha.. Jeg ville ønske at de havde formuleret sig anderledes… Omg nogle forfærdelige kommentarer de kom med… Men de her “trænere” er selvfølgelig nøje udvalgt. Bare se hvilken omtale programmet har fået. Den slags kan ikke købes for penge!

 Jeg fik endda lyst til at hoppe ind og trække hende Mascha til side og spørge om hun overhovedet vidste noget om overvægtige inden hun sagde ja til det her?

Hvis det var så pisselet at tabe sig og vedligeholde vægten, så var der lissom ingen overvægtige mennesker vel? 😉 

2016-10-29-17-32-01

Den der sætning “Æde mig stor” lyder total forkert når den kommer fra et nips på 50 kg og som betegner 60 kg for overvægt..Wow… 60 kg= stor? Vildt at høre når det er 5 kg UNDER den vægt jeg skal ramme for at få fikset mine ( o  ) ( o  ) 😀

Kan ikke lige placere navnet på den kvindelige overvægtige deltager, men vil bare fortælle at jeg syntes du var mega hot i din video hvor du dansede rundt <3 🙂

/Katherina

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

"Chiller" ved vandet <3