Go Live :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Helt nede i 3 dage :/

Go Live :)

Kære alle 🙂

I anledning af afsnit 500 i aften, har jeg besluttet mig for, at Go Live! lige efter aftenens udsendelse 🙂 Hvis i allerede nu har et spørgsmål, så smid det endelig i en kommentar, så skal jeg nok svare på det 😉

Da jeg ikke selv ser programmet, og heller ikke kommer til at se det i aften, så får jeg svært ved at svarer på spørgsmål som handler om aftenens udsendelse, men svarer selvfølgelig efter bedste evne 🙂

nyprofil

Vil dog lige gøre opmærksom på, at meget private spørgsmål og ondskabsfulde / nedladende kommentarer vil blive ignoreret 😉 Alt med måde 🙂

Glæder mig til at hører fra jer <3

/Peter

1 kommentar

  • Susanne

    Hvor er i flyttet hen af og håber i får det godt der h og i er flyttet hen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt nede i 3 dage :/