Endnu en dejlig dag.. – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Så vi igang!

Endnu en dejlig dag..

Kære alle 🙂

En kort lille beretning, fra en rigtig dejlig dag <3

Dagen startede med en lang liste over mennesker jeg skulle ringe til :/ En af dem, var vores tæppemand – Vi skulle ha haft vores tæpper i sidste uge, men havde stadig intet hørt.. Så jeg ringer, og får kun en mobilsvar – 3 GANGE!!! Så skrev en lille velformuleret sviner til firmaet, og VUPTI – 2 mails, og 3 timer senere, lå mine tæpper i indkørslen 😀 SÅDAN!

Så nu ligger der et nyt tæppe i stuen, og jeg har lidt mere at lave resten af ugen 😉


2augustred2

Her til aften var det så blevet tid til lidt afslapning – Så vi bixede en dej sammen, og lavede snobrød med ungerne ved det bålsted jeg lavede i haven forleden 😀 Hold nu op, hvor jeg elsker det med hus og have <3 Skulle vi  ha gjort for MANGE år siden 🙂

Håber i alle har haft en ligeså kanon dag som jeg har <3

/Peter

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så vi igang!