Ungernes helt eget <3 – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Projekt flot og godt!

Ungernes helt eget <3

Vi er godt i gang med at få sat vores kommende bolig i stand ( Læs mere her <– ), og det er sgu et projekt der tager lang tid når man ikke har pasningsmulighed til de to yngste. Med garanti de ville rende i vejen og pille ved malingen 😉 Derfor er jeg herhjemme mens Peter er i boligen 🙂

I går sad vi og talte om hvordan der skal se ud i fællesrummet, og pludselig kom Peter med en fantastisk ide! Det skal være både et dreng og pige værelse, så jeg gik straks igang med at forberede nogle skitser 🙂 Nu er det bare sådan at jeg skal stå foran væggene for at vide præcis hvad der skal laves hvor. Jeg forstår ikke at tegne ud fra målestoksforhold, så det jeg gør, det er at lave mine skitser, og når vi så er flyttet og de små sover, så kan jeg ordne det der skal ordnes 🙂

8maj

Mit største problem lige nu, er at jeg ikke kan finde ud af om væggene skal have en baggrundsfarve. Vi var blevet enige om, at det skulle de ikke, men nu er vi i tvivl :/ Skal desuden bruge de der spejle som ikke er rigtig spejle,-men som børn kan hamre løs på uden de går i stykker! Det bedste tilbud pt, er at bestille flere børne- spejle fra ikea og skære det til som der skal skæres til. Det er sgu bøvlet. Håber jeg kan score et godt tilbud et andet sted 🙂

Elsker at være kreativ, og når jeg er færdig vil det hele give mening 😉

Et hint til børnenes tema kan ses her <— )

Jeg er sikker på at det nok skal blive flot, men når vi hverken har tiden eller mulighederne til at få det hele fikset inden indflytningen, så må vi nøjes med forberedelserne, og det er helt okay! 😀 “Desværre” betyder det at jeg har mere tid til at tænke ud af boksen, og den slags er jeg god til. Desværre er det tidskrævende, men jeg ved at det bliver amazing! 🙂 <3

Håber at vi er tæt på at være færdige engang i maj. Det er måske lidt for optimistisk, men pt har jeg ja hatten på hvad mit projekt angår! 🙂

Det bliver SÅ hyggeligt, og jeg er sikker på at børnene vil elske det!! 🙂 Deres eget lille space.. Blir virkelig lækkert efter de har delt værelse med os i 125 dage. (Ja jeg tæller) 😉

/Katherina


<3 Husk også vores 2 konkurrencer <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en kuffert fra Happy Hello

Klik her og læs hvordan du kan vinde 2 måneds boxe fra Goodiebox

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt flot og godt!