Tiden nærmer sig :) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Drama, panik, kaos!

Tiden nærmer sig :)

Kære alle 🙂

Vi kommer snart rigtig tæt på 😀 Dagen, hvor vi flytter ud i vores hus 😉 ( Læs mere her <– ) Jeg går i øjeblikket og sætter i stand ( Læs mere her <– ), mens min skønne hustru sidder og tegner, og finder på kreative ideer til ungernes værelser 😀 ( Læs mere her <– ) <3

Indtil videre er ideen, at de 3 yngste skal ha et tema, hvor hende her indgår 😉 Det blir så mega godt, men ideen bliver også ført helt igennem 🙂 Glæder mig virkelig til det er færdigt, så vi kan dele det med jer <3

Mikkels skal være lidt mere teenage, og han har også selv en del at skulle ha sagt 🙂 Han har lige selv valgt farven, og kan afslører at han blev rigtig glad for resultatet 😀 Men mon ikke der kommer billeder, når der engang er andet end farvede vægge på hans værelse 😉


DSB3

Glæder mig også til at bruge haven 🙂 Vi kommer jo nok ikke lige ud at rejse i år, når nu pengene bliver brugt på ny indretning, maling og gardiner som dem her! – Men hva betyder det også, når man for første gang nogensinde, har sin helt egen have 😀 <3 Hvis bare haven bliver sikret mod skadedyr ( Fluer og hvepse 😀 ), så skal det nok blive rigtig lækkert 🙂

Det øverste på ungernes ønskeliste over have ting, er en trampolin 🙂 Men der skal med tiden også købes sandkasse, gynger og en rutchebane 🙂

Kæft det blir godt 😀

Tak fordi du læste med, og håber du får en rigtig dejlig weekend <3

/Peter


<3 Husk også vores 2 konkurrencer <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker gave til dit barn <3

Klik her og læs hvordan du kan vinde en rigtig lækker omgang selvforkælelse <3

   

Bliv den første som kommenterer

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Drama, panik, kaos!