Spild af vores tid og kræfter! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
De Unge Mødre

Spild af vores tid og kræfter!

Kære alle 🙂

 

Efter at jeg forleden skrev det her opslag <–, er der begyndt at komme en lidt negativ stemning på vores Facebook.. Det er som altid kun nogle få, som ødelægger det for resten, og det gider vi ikke :/

peter-profil

Så derfor begynder vi så småt, at smide folk udenfor døren, hvis deres eneste formål er, at komme med negativiteter! Dermed ikke sagt, at man ikke må skrive hva end man har på hjertet 🙂 For vi forventer ikke, at i er enige hver gang – Men hvis man konstant har en negativ indgangsvinkel til det som vi skriver, og som andre kommentere – Ja så det ud! 🙂

 

Og så der ik mere øf herfra <3

 

/Peter

   

3 kommentarer

 • Winnie

  Amen ..
  Så godt skrevet .. Utroligt hvor ondt i røven andre folk kan ha .. De tror at bare fordi folk har været med i et tv program om det er det ene eller andet, kan de snakke grimt om dem, men jeg tænker dog kun de har det i kæften, tvivler på folk vil sige sådan en gang 💩 direkte til folk .. Og forstår så meget det du skriver med negative kommentarer, folk kan sku lade være med og følge folk hvis det kun er for og lukke 💩 ud .. De må have mangel på opmærksomhed i deres liv, for som man siger med små børn, negativ opmærksomhed er bedre end ingen .. Dog utroligt voksne mennesker kan få sig selv til sådan noget .. Skammer mig over mine medmennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Riber

  Det kan jeg godt forstå at i ikke vil høre på. Jeg elsker at læse om hvordan det går med jer alle sammen men jeg kunne aldrig finde på at sige noget dårligt om jeres familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Kornerup

  Go morgen Katherina & Peter

  Jeg må virkelig indrømme, at selv om jeg er 1 ung dame på 36 år så er jeg bare sååå vild med jeres ALTID posetivt måde & takle jeres forhold på ang x’er, Mikkel’s adværd til tider i pgr hans diagnose osv…
  I takler bare det hele til UG & når man ser jeres skønne børn så kan man virkelig se, at de STOR trives 🙂

  ALT godt til jer i fremtiden ❤

  Mvh
  Maja Kornerup

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

De Unge Mødre