Projekt flot og godt! – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Endnu en gave til JER! <3

Projekt flot og godt!

Kære alle 🙂

Nu er det jo endelig efter langt tids søgen, lykkedes os at finde et sted at bo 🙂 ( Læs mere her <– ) Men intet er jo fuldstændig som man drømmer om, så selvfølgelig skal der males mm. Så nu begynder vores forhåbentligt sidste boligprojekt 🙂 Så i morgen fortsætter jeg så småt på stuen, og det som en dag bliver Mikkels værelse 🙂 Og inden længe påbegynder vi de smås fællesområde 🙂 Tror de skal ha et hav tema – Så har fundet den her <– De blir da mega lækkert 😀

Hold nu k*** hvor jeg glæder mig til det er bare nogenlunde indflytningsklart 😀

Det har været noget af en turbulent tur at nå hertil :/ Vi rykkede herop i november ( Læs mere her <– ), men vi havde ikke i vores vildeste fantasi regnet med, at der skulle gå så længe inden at vi fik noget 🙂 Vi havde faktisk givet op ( Læs mere her <– ), da vores nye udlejer pludselig ringede 😀

F*** det var tæt på!

Det blir så godt <3

/Peter


*** Husk også at vi kører nogle giveaways – Præmierne udtrækkes

når vores Facebook site rammer 10.000 likes 😉

Læs mere om HappyHello giveaway her <–  

Læs mere om Goodiebox giveaway her <–  

   

3 kommentarer

 • betina

  godt i har fundet et sted at bo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg glad på jeres vegne nu har jeg fulgt jer både hver for sig og sammen og Katherina du skal fuld stædig skide på hvad andre mener men det er nogle der ikke har prøvet at være igennem det samme som du har men heldigvis vis har du nu fået en god mand som du er glad for og i har fået nogle dejlige børn og nu endelig langt om længe et sted at bo så et stort tillykke så nu kan i begyndelsen at leve igen jeg håber i er glad for det men hoved sagen er det er jeres og i kan gøre hvad i vil det er jeres hjemmeside Held og lykke mvh laila jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Tillykke med jeres nye (sidste) bolig,,dejligt at det lykkedes for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Endnu en gave til JER! <3