Mobning og de sociale medier – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
En gave til jer! <3

Mobning og de sociale medier

Her ser i hvorfor at jeg ikke reagere voldsomt når folk kritisere mit udseende 🙂

Yes…

Pigen på billedet fra 2003, er MIG!

moired5marts

Jeg er blevet kaldt rigtig mange nasty ting i tidens løb, men det har aldrig haft den effekt på mig som det nok burde have haft 🙂

Jeg har næsten altid haft et godt selvværd, og det er udelukkende pga graviditet og vægttab at jeg vil fikse min krop ( læs mere her <– ) 🙂 Men synet på mig selv,-er ikke som visse haters nok ville ønske 🙂 😉 Her er et klassisk eksempel på hvordan folk kan skrive om mig:

tfb0

Men når man ikke kan knække en der ser sådan ud…….

moiteen

…Såååå tror jeg sgu næppe det lykkedes sådan som jeg ser ud i dag 🙂 😉 Selvom jeg stadig bruger dem her <– som forresten passer meget bedre til mit ansigt 😉

Faktisk er jeg så ligeglad med hvad folk tænker, at jeg kunne finde på at ta det her på, bare fordi det er torsdag – Hvis jeg altså skal bruge en undskyldning 😀 😉


Livet er SÅ meget mere end at gå ned med flaget over haters/mobbere! Ikke alle mennesker har den styrke som jeg besidder. Der sidder faktisk nogen som har det rigtig rigtig skidt med sig selv!! 🙁  Mobning er farligt. Mobberi kan føre til selvmord, og hvis man dømmer udfra mit billede, og blander det med mobning,-så burde jeg slet ikke være her den dag i dag!

Efter at jeg havde mistet min førstefødte søn som 16 årig ( læs mere her <– ) , var jeg lige på vippen til at tage en overdosis 🙁 Men længslen efter at blive mor til et levendefødt barn var så stor at jeg var pisseligeglad med hvad resten af verdenen syntes om mit udseende, og valg her i livet! Jeg ville være mor,-og det blev jeg! 😉 😀 Til mange flere end jeg havde turde tro og håbe på..!! 🙂

Se lige <3 Der mangler endda en dreng på billedet! Jeg har fået en ret stor familie! 😀

2augustred2

Tak til alle jer der skrevet vildt søde pb’er. Hvor er i dejlige..!! <3

Har i egentlig set at vi har en giveaway hvor man kan vinde en pakke fra HappyHello? 😀

Klik her for at se hvordan du deltager i konkurrencen <— 🙂

Håber at der en dag vil være langt større straffe ved mobning,-også på de sociale medier!

Håber at i har haft en god weekend! 🙂

/Katherina

PS/ Tjek den her vildt søde video om at man er smuk som man er! <3

 

2 kommentarer

  • Pia

    Du er sååå fucking SEJ Katherina 💕 så fantastisk at du lader folks negative kommentar prale af. Trist at nogle folk keder sig så meget at de skriver grimt til / om andre på de sociale medier 😐 håber at det en dag vil stoppe med alt det negative 💕

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naja

    Hey Jeg kender godt med mobning er selv blevet mobbet hele mit liv. Du er alt for sej når du tør at sige din mening det tør jeg ikke nomalt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En gave til jer! <3