Jeg elsker bare en go’ debat ;) – Peter & Katherina (De Unge Mødre)
Kontanthjælp?

Jeg elsker bare en go’ debat ;)

Forleden skrev jeg et opslag omkring børn og sygdom 🙂 Hvis ikke du har læst det, så klik her <—

Det har givet nogle spørgsmål og undren fra nogle frustrerede læsere, og det vil jeg gerne besvare 🙂

1

Et fripas for aktivering fordi man har medvirket i De Unge Mødre?? Ej come on! 😀

Well…. Svaret er et overraskende (ironi er anvendt)……….NEJ……! Der findes ikke noget fripas til deltagere i De Unge Mødre 🙂


Til den del mht børn & sygdom:

Alex havde ondt i maven i flere dage.  Ingen blanke øjne. Ingen feber. Men “kun” mavesmerter 🙁 For mig betyder det, at barnet er sygt og ikke skal sendes i børnehave. Tænk at sidde med ondt i maven i et tidspresset skema fyldt med støj og en masse mennesker ,-ooog aktiviteter at skulle forholde sig til 🙁

Jeg syntes ikke det er fair overfor et sygt barn, personalet i børnehaven eller de andre børn og deres forældre, der udsættes for smittefare, hvis man valgte at aflevere trods sygdom 🙁  Jeg har ofte oplevet syge børn i vuggestuer/børnehaver, og det er bare ikke okay!  Det er sååå synd for barnet! 🙁 Desuden skaber et sygt barn i en børnehave/vuggestue en dominoeffekt af sygdom..! 🙁

2

Nemt…? Ja. Et sygt barn skal være hjemme, ikke sendes i vuggestue eller børnehave 🙂

Jeg ved godt at der sidder en masse forældre som hader mig lige nu. Men guess what..

Jeres had ændre ikke på, at syge børn ikke høre til hverken vuggestuer eller børnehaver..! 🙂


Desuden er det åbenbart interessant at vide om jeg er på kontanthjælp eller ej. Jeg syntes ellers at jeg har skrevet om det flere gange, men okay 🙂

Klik her hvis du vil vide om jeg er på kontanthjælp <—–

Fortsat god aften <3 🙂

/Katherina


PS/ husk at join vores 2 konkurrencer! Klik her for at læse mere <— 🙂

 

   

1 kommentar

  • Ellen

    Hej Katherina.
    Jeg kan kun give dig helt ret. Har et barn ondt i maven skal det blive hjemme et sygt barn hører ikke til i en institution.
    Knus Ellen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontanthjælp?